Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια ζει – Αποκρύπτει ποιος πήγε να την σκοτώσει

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, με τη σειρά να έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha ήδη σαρώνει στην τηλεθέαση στον δεύτερο κύκλο, κάτι που φέρνει χαμόγελα στους ιθύνοντες του καναλιού.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια ζει – Αποκρύπτει ποιος πήγε να την σκοτώσει

Ο Μεμάς κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη Γερμανία, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή,

κάτι που προσπαθεί να κρύψει από τη μητέρα του.

Στον μόνο που λέει την πικρή αλήθεια είναι ο Πασχάλης, για τον οποίο βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολο να κρατήσει κλειστό το στόμα του.

Αμαλία και Σίμος βρίσκονται στο πλευρό της θείας της στο νοσοκομείο και έτσι ο Ντίνος και η Μιράντα είναι αναγκασμένοι να αποφασίζουν χωρίς αυτούς για την παραγγελία των αποκλειστικών μοντέλων και για άλλη μία φορά θα υπάρξει σύγκρουση.

Η Βικτώρια η οποία έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, δηλώσει στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς πως δεν ξέρει ποιος είναι ο δράστης της επίθεσης που δέχτηκε.

Ο υπαστυνόμος Γιαμμαλής πηγαίνει στον Παράδεισο για να εξακριβώσει αν ήταν η Στέλλα η κοπέλα που τον πήρε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να το παραδέχεται ούτε η ίδια ούτε η Αμαλία.

Ο Άγης εκμυστηρεύεται στην Πολυξένη και τον πατέρα του πως εκείνος επιτέθηκε στην Βικτώρια, ενώ ο υπαστυνόμος συναντάει τον Φώτη και τον ρωτάει αν έχει κάποιο έγκαυμα στο σώμα του, μια και θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της Λόλας και τον εμπρησμό του Παραδείσου.

Ο Χρήστος πηγαίνει στο Μπραζίλ για να μάθει πληροφορίες για τον Αποστόλη. Η Μάγια καταφέρνει και του βγάζει με νάζια το πουκάμισο και βλέπει το έγκαυμα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά ο Παράδεισος των κυριών και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Απόστολος προσπαθεί να βάλει τέλος στον Χρήστο για τον φόνο

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ συμμαχεί με την Σιμώνη – Το κρυφό σχέδιο του Μισέλ

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος τρέμει την σύλληψη μέσα στο πλοίο – Σπάει η μπουκαπόρτα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα