Τότο Γουλφ: Ο Λιούις Χάμιλτον μπορεί να κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο της F1 το 2024…

Τότο Γουλφ:  Ο Χάμιλτον δεν έχει κερδίσει αγώνα F1 από το 2021, μπορεί να πάρει τον 8ο τίτλο;

Τότο Γουλφ  Λιούις Χάμιλτον: Το BOSS της MERCEDES Toto Wolff είπε ότι πιστεύει ότι ο Lewis Hamilton μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα οδηγών F1 2024… αλλά μόνο εάν η ομάδα του συνεννοηθεί.

Η Mercedes

τερμάτισε δεύτερη στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της φετινής σεζόν, αλλά ήταν αρκετά πίσω από την πρωταθλήτρια Red Bull.

Ο τερματισμός του Τζορτζ Ράσελ στο βάθρο στο Άμπου Ντάμπι ήταν αρκετός για να εξασφαλίσει δεύτερο, τρεις βαθμούς μπροστά από τη Ferrari, αλλά αντιπροσωπεύει μια πτώση από τη χάρη της Mercedes που είχε κερδίσει οκτώ τίτλους κατασκευαστών στη σειρά μέχρι το 2021.

Η Red Bull τερμάτισε με 860 πόντους, με τη Mercedes να τερμάτισε στους 451, οπότε υπάρχει ένα σημαντικό κενό για την ομάδα του Wolff να καλυφθεί.

Όταν ρωτήθηκε από το Sky Sports για το αν μπορούν να γεφυρώσουν αυτό το χάσμα την επόμενη σεζόν, ο Wolff είπε: «Η νέα σεζόν ξεκινά με ένα εντελώς νέο μονοθέσιο και αυτό δίνει ευκαιρίες αλλά και κινδύνους.

«Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.

«Στοχεύουμε στα αστέρια, αλλά τερματίσαμε μόνο στη δεύτερη θέση απέναντι σε μια ομάδα που ξεπερνούσε τις επιδόσεις όλων των άλλων».

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Επισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΤσουχτερό το ποσό εγγραφής για την κάθε ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 2024MotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEO

Τότο Γουλφ  Χάμιλτον: Όταν ρωτήθηκε εάν κάποιος άλλος κατασκευαστής, όπως η Ferrari, θα μπορούσε να τους σφετεριστεί για να γίνει ο κύριος ανταγωνιστής της Red Bull, ο Wolff είπε: «Εννοώ ότι πάντα έλεγα ότι αυτή είναι αξιοκρατία και νίκες καλύτερου οδηγού και καλύτερου αυτοκινήτου, και επομένως πρέπει να πάρουμε να δράσουμε μαζί και ελπίζω να είμαστε εμείς [που μπορούμε να πολεμήσουμε τη Red Bull]».

Ο Wolff λέει ότι εναπόκειται στην ομάδα να δώσει στον Hamilton ένα μονοθέσιο που αξίζει να κερδίσει τον Verstappen την επόμενη χρονιά, λέγοντας: «Αν είμαστε σε θέση να του δώσουμε το αυτοκίνητο, τότε θα παλέψει για ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα.

“Δεν έχω καμία αμφιβολία. Είναι ξεκάθαρο ότι όταν έχεις ένα μονοθέσιο της Formula 1 όπως έχουμε τώρα, δεν είσαι ποτέ άνετα μαζί του.”

Ήταν μια απίθανη νικηφόρα ξηρασία για τον Lewis Hamilton, με τον Βρετανό να μην έχει κερδίσει ένα Grand Prix από τη Σαουδική Αραβία τον Δεκέμβριο του 2021.

Τερμάτισε τρίτος στην κατάταξη των οδηγών του 2023 με 234 βαθμούς – απίστευτα 341 από τον πρωταθλητή του 2023 Max Verstappen .

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Formula 1 2024: Γραμμή εκκίνησης και το ημερολόγιο της F1 2024MotoGP Βαλένθιας: Ο Bagnaia στέφθηκε διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGPΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα