Τότεναμ: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Αλντερβάιρελντ! (vid)

Ακούστηκε έντονα μία πιθανή αποχώρησή του, ωστόσο τελικά ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ ανανέωσε τη συνεργασία του με την Τότεναμ μέχρι το 2023!

Περίπου μία δεκαετία θα φτάσει με την Τότεναμ ο Τόμπι Αλντερβάιρελν, που ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιό του, με τα σπιρούνια να ανακοινώνουν το deal ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Λονδίνο βρίσκεται από το 2015, όταν και μετακινήθηκε από τη Σαουθάμπτον και έκτοτε είναι βασικός. Ήδη φέτος

έχει παίξει σε 16/17 ματς της Premier League, έχοντας συμμετοχή και στα 50/58 περσινά (σε όλες τις διοργανώσεις) με θέση βασικού στα 12/13 ματς που έδωσε η ομάδα στο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρσεναλ: Τόσα χρήματα ζητά η Σίτι για τον Αρτέτα

«Είμαστε μόνο στην αρχή κάτι μεγάλου και κάτι πολύ συναρπαστικού. Ο χρόνος κυλάει σαν νερό όταν είσαι χαρούμενος. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι και η οικογένειά μου πολύ χαρούμενη εδώ. Υπάρχει μια ειδική σύνδεση με τους οπαδούς. Αγαπώ τον σύλλογο, τον κόσμο, τα πάντα. Είναι σαν να ζω ένα όνειρο. Θέλω να καταφέρω σπουδαία πράγματα. Μεγαλώνουμε και είναι η ώρα να πάμε ακόμη καλύτερα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

We are delighted to announce that @AlderweireldTob has signed a new contract with the Club until 2023.
#THFC #COYS

Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) December 20, 2019

“I couldn’t be happier. I’m honoured to play at this Club.”@AlderweireldTob on what it means to extend his future at Spurs.

#THFC #COYS pic.twitter.com/i5YYYmxdOV

Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) December 20, 2019

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Τότεναμ: Ανανέωσε μέχρι το 2023 ο Αλντερβάιρελντ! (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα