Τόμας : «Θέλω πολύ να πάω στο φάιναλ φορ»!

Την μεγάλη του επιθυμία να δώσει τα πάντα ώστε να φτάσει ο Παναθηναϊκός στο φάιναλ φορ της Βιτόρια, αφού πρώτα περάσει το υψηλό εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο ΝτεΣόν Τόμας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για την Μαδρίτη. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ στους δύο πρώτους αγώνες της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη (17/4) και ο δεύτερος την Παρασκευή (19/4). Η σειρά θα επιστρέψει στην Αθήνα την Μεγάλη Τρίτη (23/4) και αν χρειαστεί την Μεγάλη Πέμπτη (25/4).

«Πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, όσοι αγώνες κι αν υπάρξουν στην σειρά. Θέλουμε να πάμε στη Μαδρίτη και να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη. Πρέπει να είμαστε διψασμένοι ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα» είπε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος σε ό,τι αφορά στην κατάσταση που βρίσκεται ο Τζέιμς Γκιστ και σε ενδεχόμενη απουσία του, υπογράμμισε: «Ολοι ξέρουν ότι ο Γκιστ είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι πολύ καλός στο ριμπάουντ και στην άμυνα. Θα μας λείψει πάρα πολύ η ενέργειά του και θα πρέπει να καλύψουμε όλοι μαζί την πιθανή απουσία του».

Σε ό,τι αφορά στις πιθανότητες πρόκρισης και αν συμφωνεί με τη γενική εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι το φαβορί της σειράς; Ο Τόμας ήταν κατηγορηματικός: «Δεν έχει απολύτως καμία σημασία το τι πιστεύουν οι άλλοι για εμάς. Από μια άποψη μπορεί να είναι και βολικό ότι οι άλλοι μας βλέπουν ως αουτσάιντερ. Εμείς θέλουμε να πάμε στη Μαδρίτη και να πάρουμε μία ίσως και δύο νίκες εκεί».

Οσο για την μεγάλη του επιθυμία; Το φάινακ φορ φυσικά. «Θέλω να φύγω από το εμπόδιο της Ρεάλ και θέλω πάρα πολύ να βρεθώ στο φάιναλ φορ». Σαφής και ξεκάθαρος.

The post Τόμας : «Θέλω πολύ να πάω στο φάιναλ φορ»! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα