Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Βαγγελιτσα και Ρήγας συναντιούνται στη φυλακη

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Βαγγελίτσα θα καταφέρει να δει τον Ρήγα μέσα στη φυλακή, όπως θα δούμε στο σήριαλ «Το προξενιό της Ιουλίας» του ALPHA TV. Το Sportime σας έχει αποκαλύψει ήδη για το ποιος θα μπει στη ζωή της Στάσας μετά τον Κωστή!

Στη συνέχεια θα δούμε την Ιουλία να περνάει τραγικές στιγμές στα χέρια του Γιωργίκη, που την κακοποιεί σκληρά και συστηματικά. Μόνη της ελπίδα, η Στεφανία, που της συμπαραστέκεται όπως μπορεί και της υπόσχεται να τη βοηθήσει να το σκάσει.

Από

την άλλη πλευρά, το φέρσιμο του Γιωργίκη δίνει αέρα στη Δέσπω, που συμπεριφέρεται πλέον σαν να έχει πάρει το ρόλο της κυρίας του σπιτιού.

Εν τω μεταξύ, ο Άλκης συνεχίζει την έρευνά του για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας και παράλληλα συστήνει την Αλεξάνδρα στον πατέρα του, τον Κρίστοφερ. Λίγο αργότερα, η Αλεξάνδρα έχει μια συνάντηση με τον Δημητρό και μαθαίνει κάτι, που την ταράζει.

Η Βαγγελίτσα καταφέρνει να δει τον Ρήγα μέσα στη φυλακή, μετά από παρέμβαση του Στασινόπουλου, παρέμβαση την οποία ο ίδιος δεν επιθυμεί, αλλά αναγκάζεται να κάνει. Πέρα από αυτό όμως, ο Στασινόπουλος δεν αποφεύγει και κάποια «ξεκαθαρίσματα» με την Κατερίνη.

Κι ενώ ο Επιφάνειος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο στην κλινική, την ίδια ώρα, ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους εφιάλτες του, αλλά στην πραγματικότητα αυτή την φορά…

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Δείτε το τρέιλερ

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα