Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Στασινόπουλος πιάνει στα πράσα Γρηγόρη – Ιουλία στο νοσοκομείο

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Το προξενιό της Ιουλίας έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα σαρώνοντας την τηλεθέαση με τη σειρά του Alpha να δείχνει πολλά υποσχόμενη.

H νεαρή Ιουλία είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη. Οι δυο τους όμως κρατάνε κρυφό τον έρωτά τους καθώς οι οικογένειές τους έχουν έχθρα. Τα πάντα αλλάζουν όταν ο Γιωργίκης ζητά την Ιουλία με προξενιό..

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Στασινόπουλος βλέπει Ιουλία – Γρηγόρη

Ο Γιωργίκης νιώθει

ενοχές για το ατύχημα της Ιουλίας που την έστειλε στο νοσοκομείο. Προσφέρει στην οικογένειά της όποια βοήθεια μπορεί.

Στο μεταξύ ο Γρηγόρης τρώγεται από την ανησυχία του για τη γυναίκα που αγαπά. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη δει και να μάθει νέα της και γι’ αυτό χρησιμοποιεί τον Ζήση για να του μεταφέρει τι γίνεται.

Στο μεταξύ στα κρατητήρια ο Στράτος αρνείται να ομολογήσει αν ο Στασινόπουλος δε του εξασφαλίσει ελαφρυντικά. Η Στάσα, προβλέποντας του κινδύνους που έρχονται, θα μιλήσει στην Ιουλία για το προξενιό που της πρότειναν με την Ιουλία να αρνείται κατηγορηματικά.

Τότε όμως είναι που η Ιουλία μαθαίνει πως είναι έγκυος και δε ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση. Ο Γρηγόρης θα καταφέρει να τρυπώσει στο νοσοκομείο και να τη δει. Ο Στασινόπουλος όμως θα πιάσει το αγαπημένο ζευγάρι στα πράσα και θα απειλήσει τον Γρηγόρη να μείνει μακριά της…

Δείτε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας: Η υπόθεση από τα 4 πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία έγκυος από τον Γρήγορη

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξανδρος βάζει τέλος στον Οδυσσέα – Του φορτώνει τον εμπρησμό

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα