Κ. Τραπ: «Είναι σκάνδαλο…» (vid)

Το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρήκε αρκετή ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων, στη συνέχεια των οποίων ενεπλάκησαν και ποδοσφαιριστές που ήταν στο ματς, όπως ο Κέβιν Τραπ.

Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της γερμανικής ομάδας μάλιστα ήταν ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών (σ.σ. ο άλλος ήταν ο Μεϊτέ) που, παρότι το ματς είχε ολοκληρωθεί, αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Λίγο μετά το ματς, συμπατριώτες του δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το τί ακριβώς

συνέβη και τιμωρήθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Όπως ανέφερε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη. Μόλις έληξε το παιχνίδι είδα πολλούς να τρέχουν προς τη φυσούνα. Στη συνέχεια πιθανώς υπήρξαν προκλήσεις από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά εγώ δεν παρατήρησα κάτι».

Και συνέχισε: «Μετά είδα τον προπονητή του ΠΑΟΚ να χειρονομεί. Του είπα να ηρεμήσει και εκείνος είπε κάτι προς εμένα. Στη συνέχεια ο διαιτητής μου δίνει κόκκινη. Είναι σκάνδαλο για εμένα πραγματικά».

Για να καταλήξει: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μου ζήτησαν στη συνέχεια συγνώμη και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήγαν στον διαιτητή για να του πουν ότι δε φταίω σε κάτι. Τους ευχαριστώ γι΄αυτό. Ο διαιτητής επέμεινε στην απόφαση του και δε γνωρίζω γιατί το έκανε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα