Το πάρτι αποκάλυψης φύλου του μωρού κατέληξε σε τραγωδία με 2 νεκρούς

Δύο πιλότοι σκοτώθηκαν σε συντριβή αεροπλάνου μετά το κόλπο που αποκάλυπτε το φύλο του μωρού!

Ένας τρόπος που αποκάλυπτε το φύλο του μωρού, αποδείχθηκε καταστροφικός, όταν δύο πιλότοι πέθαναν αφού το αεροπλάνο συνετρίβη στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης μπροστά σε μια οικογένεια.

Το τραγικό συμβάν συνέβη πάνω από την Καραϊβική Θάλασσα στη λιμνοθάλασσα Nichupte, στα ανοικτά των ακτών της πόλης του Κανκούν, περίπου στις 3.30μ.μ.

Το ζεύγος, η οικογένεια και οι φίλοι παρακολουθούσαν την γιορτή στον ουρανό, να ξεδιπλώνονται από μια βάρκα και να πανηγυρίζουν λίγες στιγμές πριν

από το τρομακτικό ατύχημα.

Το αεροπλάνο, το οποίο νοικιάστηκε για την αποκάλυψη από μια εταιρεία που ονομάζεται Xomex, πραγματοποίησε ακροβατικά πάνω από το κεφάλι τους πριν από την ανακοίνωση του φύλου.

Οι επισκέπτες ακούγονται ενθουσιασμένοι να αναφωνούν «Είναι κορίτσι!» καθώς τα ελαφριά αεροσκάφη πέταξαν πέρα ​​από τον ωκεανό με ένα σημάδι πίσω από αυτό που αποκαλύπτει το φύλο.

Ένας από το πλήθος αστειεύτηκε: «Είναι όλα καλό όσο δεν καταλήγει να μας συντρίψει».

Δευτερόλεπτα αργότερα, η χαρούμενη διάθεση πήγε περίπατο, καθώς οι παρευρισκόμενοι παρατήρησαν ότι το αεροπλάνο πήρε μια δραματική στροφή προς το νερό.

Τα αεροσκάφη εξαφανίστηκαν κάτω από τα κύματα: «Σίγουρα αυτό δεν μπορεί να συμβεί», φώναζαν οι τρομοκρατημένοι παρευρισκόμενοι.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των ατόμων στο αεροσκάφος τύπου Cessna, υποδηλώνοντας ότι το πλήρωμα αποτελείται από δύο έως τέσσερα άτομα.

Το ναυτικό βοήθησε τα θύματα, σύμφωνα με το μεξικανικό πρακτορείο ειδήσεων Debate.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος και ο συνεργάτης ανακτήθηκαν και οι δύο από το νερό, αλλά ο ένας πέθανε κατά τη διάσωση και ο άλλος ενώ έλαβε πρώτες βοήθειες στην ξηρά.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ξεκίνησε έρευνα για το τι προκάλεσε το ατύχημα.

Δείτε το βίντεο

blob:https://www.thesun.co.uk/00b37a09-3480-485d-a8ed-4f7ef114e8c5

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα