Εθνική ομάδα: Ενδεκάδα με Τζόλη και Φορτούνη!

Εθνική ομάδα: Ενδεκάδα με Τζόλη και Φορτούνη!alambosΤετ, 03/31/2021 - 18:48

Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ προχωρά σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ισπανία, καθώς τη θέση του Τσιμίκα παίρνει ο Γιαννούλης, τη θέση του Μάνταλου ο Παυλίδης (από 4-3-3 σε 4-2-3-1 το σύστημα) και στα εξτρέμ ο Τζόλης ξεκινά αντί του Μασούρα και ο Φορτούνης αντί του Λημνιού.

Ο Ολλανδός τεχνικός όπως όλα δείχνουν πάει σε μια πιο επιθετικογενή ενδεκάδα και θα παρατάξει την Εθνική ομάδα με διάταξη 4-2-3-1 έχοντας στο

αρχικό σχήμα τους Βλαχοδήμο, Κ.Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα, Μπακάκη, Γιαννούλη, Μπουχαλάκη, Ζέκα, Μπακασέτα, Φορτούνη, Τζόλη και Παυλίδη.

Όπως ακριβώς σας είχαμε ενημερώσει από χθες το βράδυ με σχετικό άρθρο για τις αποφάσεις που επρόκειτο να πάρει ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ και το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω link:

Εθνική: Αύριο αποφασίζει ενδεκάδα ο Φαν΄τ Σχιπ (pics&vid)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ επέλεξε ενδεκάδα με πιο επιθετικό προσανατολισμό και τους Τζόλη Φορτούνη στο αρχικό σχήμα. Βασικοί και οι Γιαννούλης, Παυλίδης, όπως ακριβώς σας είχε ενημερώσει από χθες το novasports.gr. Article publish on Τετ, 03/31/2021 - 18:48 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα