Το ναυάγιο επομενα επεισοδια: Τελος η σχέση Άγγελου με Βάσω

Το ναυάγιο επομενα επεισοδια: Ο Άγγελος βάζει τέλος στον αρραβώνα με τη Βάσω, όπως θα παρακολουθήσουμε στη σειρά «Το ναυάγιο» του Mega Channel. To Sportime σας αποκάλυψε για τον Παντελίδη που σκοτώνει τον Παύλο σε στημένο τροχαίο.

Στη συνέχεια θα δούμε τον Άγγελο να διαλύει τον αρραβώνα του με τη Βάσω, ενώ θα ενημερώσει οτι ο άνδρας της είναι δολοφόνος. Παράλληλα η δολοφονία του Παύλου Ξενάτου

με εντολή του Παντελίδη θα φέρει στο προσκήνιο τον δικηγόρο Δημοσθένη Καλλέργη, γνώριμό του από το παρελθόν, αλλά και ανταγωνιστή του.

Επίσης θα παρακολουθήσουμε και τον Παντελίδη να ζητά από την Αλίκη την οποία βίασε να κρατήσει το παιδί, όταν εκείνη του αποκαλύψει οτι έχει μείνει έγκυος.

Οσον αφορά το θέμα της Βάσως με τον Άγγελο, η γυναίκα ετοιμάζεται για τον αρραβώνα τους, όταν ο άνδρας μαθαίνει πως ο Δημήτρης συνεργάζεται με τον Βασιλείου. Η λεπτομέρεια που δεν γνωρίζει κάνένας τους ωστόσο, είναι οτι ένας από τους καλεσμένους στον αρραβώνα είναι και ο Όθωνας Βασιλείου!

Η Βάσω περιμένει πώς και πως τη μεγάλη μέρα μέχρι που θα εμφανιστεί ο Μάκης με ένα γράμμα που θα την κάνει κομμάτια. Από εκεί και η πέρα η Λίνα θα μάθει από τον Μιχάλη ότι ο Άγγελος ήταν στο καφέ με άλλη γυναίκα. Ο Αγγελος από την πλευρά του ανακαλύπτει τη διεύθυνση του ανθρώπου που έκλεψε της φόρμουλες από την Ειρήνη κατ΄ εντολήν του Ιπποκράτη.

Στο μεταξύ η Πολυξένη θα ζητήσεςι τον λόγο από τον Άγγελο και εκείνος θα ρίξει τη «βόμβα» οτι ο άντρας της είναι δολοφόνος. Τέλος στη δουλειά του ο Μιχάλης θα εμφανιστεί ένα πρόσωπο γεμάτο μυστήριο, ο νομικός Δημοσθένης Καλλέργης.

Το ναυάγιο επομενα επεισοδια: Δείτε παρακάτω τα τρέιλερ

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα