Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Σπάει η μπουκαπόρτα – Λύνονται τα αυτοκίνητα

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η νέα δραματική σειρά «Το Ναυάγιο» του Mega έρχεται για να συγκλονίσει με τη μεταφορά του τραγικού ναυαγίου της Φαλκονέρας το 1966 το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 250 άτομα.

Η μεγάλη πρεμιέρα της σειράς, έγινε την Κυριακή 1/10 μέσα από το Mega με διπλό επεισόδιο και όπως αναμενόταν, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Σπάει η μπουκαπόρτα – Λύνονται τα αυτοκίνητα

Στα επόμενα επεισόδια

της σειράς, το «Το Φοίνιξ», παρά τις προειδοποιήσεις του καπετάν Στελή, ξεκινά με 9 μποφόρ και την καταιγίδα να μαίνεται.

Την ίδια ώρα, η Ειρήνη βλέπει τον εφιάλτη της να φουντώνει και ανησυχεί ενώ κάποιοι επιβάτες βυθίζονται στο προσωπικό τους δράμα το οποίο μεγαλώνει.

Οι συνεχείς αναταράξεις, προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στους επιβάτες και ο Μιχάλης προσπαθεί με νύχια και με δόντια να λογικέψει τον καπετάνιο.

Παράλληλα, ο Δημήτρης μαθαίνει πως η Λίνα το έσκασε με το πλοίο προκειμένου να μεταβεί στον Πειραιά και έπειτα στην Αθήνα, εκεί όπου ο Μάκης της ζητάει να βγούνε ραντεβού, αφού πρώτα εκείνη του ζήτησε συγγνώμη.

Αυτό που όμως θα ανατρέψει τα πάντα, είναι το ναυάγιο, το οποίο είναι θέμα χρόνου να συμβεί, καθώς τα κύματα χτυπούν αλύπητα το φοίνιξ με αποτέλεσμα να σπάσει η μπουκαπόρτα και να λυθούν τα αυτοκίνητα στη θάλασσα!

Δείτε το trailer από το επόμενο (9/10) επεισόδιο της σειράς:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το Ναυάγιο: Οι λιμενικοί έβαλαν τέλος στον Στελή – Η υπόθεση της τραγωδίας

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος θέλει να ομολογήσει τον φόνο – Η Ειρήνη σε απόγνωση

Το Ναυάγιο: Η Λίνα προσπαθεί να δραπετεύσει – Στα άκρα Βασίλης – Ασημίνα

Το Ναυάγιο: Τέλος ο Γιάννης – Νεκρός μετά απο τσακωμό με τον Πέτρο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα