Παναθηναϊκός: Αυτός περιμένει πως και πως το ματς στη Χάιφα

Ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα σήμερα με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα (5/10, 22:00) να βάλει βάσεις που λίγοι περίμεναν από τη δεύτερη στροφή του ομίλου στο Europa League. Η νίκη σε συνδυασμό με τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ μπορεί να εκτοξεύσει την ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Που φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις

του. 

Αυτός πάντως που περιμένει το παιχνίδι πως και πως για ακόμα μια δική του απάντηση είναι ο Άντραζ Σπόραρ. Τραυματίας κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

Ο αντικαταστάτης του, Γερεμέγεφ ήταν εκείνος που χάρισε στον Παναθηναϊκό το 2-2. Απέναντι στη Μακάμπι όμως στέκεται και πάλι ο Σλοβένος. Δύσκολα βασικός, μια και το 9 ανήκει δικαιωματικά έως τώρα φέτος στον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Σπόραρ, ωστόσο, των 12 ματς, 4 γκολ και 1 ασίστ θέλει τέτοια ματς για τις απαντήσεις του. Για την έντονη κριτική της χαμένης ευκαιρίας με την Μπράγκα. Ναι ήταν. Ναι μπορεί ο Παναθηναϊκός αν ο Σλοβένος έβρισκε εύκολα δίχτυα να είχε δε αλλιώς να φτιάχνεται το έργο.

Ναι επιθετικός τέτοιου επιπέδου δεν μπορεί να τα χάνει αυτά. Υπάρχει κι ο αντίλογος που λέει πως όλα χάνονται και από όλους.

Ο Σπόραρ έχει να λέει πως σκόραρε με τη Βιγιαρεάλ. Με ομάδα της La Liga και τελικά ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να κερδίσει. Κάτι ανάλογο που θέλει και με την Μακάμπι Χάιφα δηλαδή. Η αλήθεια είναι πως αν συμβεί αυτό τότε η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα μπορεί να συνεχίσει τα ευρωπαϊκά όνειρα σε άλλα δεδομένα. Το 2 στα 2 σχεδόν ποτέ δεν έχει αφήσει ομάδες εκτός διογανώσεων.

Με την ανάλογη προσοχή στη συνέχεια φυσικά.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ! 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα