Άρεσε ο Παναθηναϊκός στον κόσμο του: «Στο Φάληρο ερχόμαστε να σας…»

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, όπου νίκησε άνετα την Μπασκόνια με 95-81, δείχνοντας αρκετά μέσα στο παρκέ.

Οι «πράσινοι» για πρώτη φορά σε κάποιο από τα παιχνίδια τους στη Euroleague που σίγουρα οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες, κατάφεραν να… κρύψουν

τις αδυναμίες που έχουν στο ρόστερ τους.

Μιλάμε φυσικά για τα κενά διαστήματα που κάνει η ομάδα όντας ένα σύνολο 10 νέων παικτών, ενώ και το πρόβλημα της περιφερειακής άμυνας, που ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει να διορθώσει μέσα από μεταγραφικές κινήσεις.

Δεν πρέπει φυσικά να ξεχνάμε και ότι βρίσκεται στο στόχαστρο και ο Κέντρικ Ναν, ενώ αυτό που περνάει το «τριφύλλι» είναι ότι θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας παίκτης.

Παναθηναϊκός: «Στο Φάληρο ερχόμαστε να σας…»

Πλέον ο Παναθηναϊκός, αφήνει στην άκρη την κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση στο μπάσκετ και στρέφεται σε ένα άλλο σπουδαίο παιχνίδι.

Αυτό φυσικά κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τη Basket League, που κάνει τρία τα ντέρμπι μεταξύ των «αιωνίων» μέσα σε ελάχιστον χρονικό διάστημα.

Ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να πάρει τις άλλες αναμετρήσεις, τη μία άνετα για το Super Cup που διέσυρε το… τριφύλλι και την άλλη πιο δύσκολα στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Euroleague.

Έχοντας βελτιωθεί αρκετά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού του, ο Παναθηναϊκός θέλει να πάει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μόνο για τη νίκη.

Θέλει να περάσει ένα μήνυμα πώς έχει επιστρέψει για τα καλά, αν και έχει ακόμα θέματα που πρέπει να διορθώσει, όπως για παράδειγμα αυτό με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Τη νίκη μάλιστα απαίτησαν και οι ίδιοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, φωνάζοντας στο τέλος του αγώνα με τη Μπασκόνια το γνωστό σύνθημα «στο Φάληρο ερχόμαστε να σας…».

Έτσι δείχνουν την πίστη τους για τη βελτίωση της ομάδας και για τα όσα μπορεί να πετύχει τελικά το ρόστερ που έχει δημιουργήσει ο Αταμάν.

Το τι θα γίνει δεν θα αργήσουμε να το δούμε, αφού λίγες ώρες απομένουν για ακόμα μία επική… μονομαχία ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες.

Μην ξεχνάμε ότι και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοδική πορεία, οπότε αναμένεται ένα… καυτό παιχνίδι.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα