Το «κίτρινο ποτάμι» δεν γυρίζει πίσω – Η μόνη πλαστογραφία είναι στη βαθμολογία

13:05 4/9/2021 - Πηγή: Sportime

Άρης: Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοιο «εκκωφαντική» εικόνα στο συλλαλητήριο των οπαδών του Άρη που «ταρακούνησε» της Θεσσαλονίκη για πολλές ώρες χθες. Και το σίγουρο είναι πως «δόνησε» και ολόκληρη τη χώρα κι ελπίζω τα… αρμόδια γραφεία ώστε να αποκατασταθεί η αδικία του -6.

Βλέπετε μετά από 10 και πλέον χρόνια οικονομικής κρίσης, δύο χρόνια κρίσης κορονοϊού, αλλά και ύπαρξης των social media (όπου οι περισσότεροι εκτονώνονται και κάνουν τις…

επαναστάσεις τους από εκεί πλέον) κάπου σαν Έλληνες μας έχουν κάνει να διεκδικούμε λιγότερο.

Και όμως. Η διάρκεια, ο παλμός, το πάθος και η ένταση μου θύμισαν παλιές καλές εποχές που (για όσους τηι έζησαν) μας είχαν λείψει. Ειρηνικά, αξιοπρεπώς και χωρίς επεισόδια, απειλές και καταστροφές.

Και το βροντοφώναξαν «Η μόνη πλαστογραφία είναι στη βαθμολογία». Γιατί τους πνίγει το δίκιο! Για μία αδικία άνευ προηγουμένου. Για μια αστεία υπόθεση που οποιαδήποτε άλλη ομάδα ή απλός πολίτης βρισκόταν στην θέση της ΠΑΕ Άρης θα αθωωνόταν.

Για μία απόφαση χωρίς εξήγηση, χωρίς νομική βάση. Για μια παρανομία που έγινε από τον Λάσκοφ και η οποία σημειώθηκε όταν ο Σκοπιανός έπαιζε σε άλλη ομάδα πλέον! Δηλαδή μας λένε ότι ο Άρης πλαστογράφησε για να παίξει αυτός κάπου αλλού!!!

Τίποτα από όλα αυτά δεν στέκει. Αλήθεια όμως γιατί πράμα μιλάμε; Είναι δυνατόν να αφαιρούνται 6 βαθμοί από την ανδρική ομάδα για μια υπόθεση που αφορά τις ακαδημίες και που είναι θαμμένη από το 2018;;; Και που την ανακάλυψαν ξαφνικά τώρα;

Και ποιος μας λέει ότι ο παίκτης δεν ενήργησε κατ’ εντολήν κάποιων; Ήδη από το 2018 ο Άρης άρχισε να δυναμώνει και να τους «μπαίνει στο μάτι». Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν φτιάχτηκε όλο αυτό έτσι ώστε όταν χρειαστεί να έχουν «ένα καλό χαρτί» στα χέρια τους;

Δεν γίνεται με τίποτα να σταθεί αυτή η ποινή και πρέπει πριν αρχίσει το πρωτάθλημα το θέμα να έχει ρυθμιστεί ή τουλάχιστον να έχει πάρει τον δρόμο του ώστε να αποκατασταθεί η κατάφωρη αδικία.

Το CAS θα πρέπει να είναι η έσχατη λύση. Η λύση πρέπει να δοθεί από φορείς της πολιτείας εδώ και να πάρουν πίσω αυτή την κακή, τη λανθασμένη, την ανεξήγητη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Αναψηλάφηση κι αθώωση… χθες. Ούτε καν η ποινή να ισχύσει πέρσι. Ο Άρης είναι αθώος!

Μπράβο σε όσους οργάνωσαν το συλλαλητήριο αυτό και σε όσους συμμετείχατε. Οι δράσεις όμως θα πρέπει να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση ως την τελική δικαίωση.

«Χρυσή» ευκαιρία η προσεχή ΔΕΘ στην οποία η συγκέντρωση θα πρέπει να είναι ακόμη πιο ισχυρή, ακόμη πιο μεγαλειώδης. Γιατί θα παιχτεί σε όλα τα ΜΜΕ, θα προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ελλάδα και δεν θα μπορούν να σε αγνοήσουν.

ΥΓ: Αν ήμουν ΠΑΕ Άρης και είχα τη δυνατότητα θα προσπαθούσα να μπλοκάρω την έναρξη του πρωταθλήματος. Τόσες αναβολές πήρε για «ψύλλου πήδημα» με κάτι αστεία αιτήματα μικρομεσαίων ομάδων. Θα ήταν ένα καλό μέτρο πίεσης. Ως τότε Άρης και οπαδοί πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο σε κάθε ματς με έξτρα κίνητρο, πάθος και περισσή οργή κατά πάντων. Έτσι το -6 θα γίνει ψυχολογικά… +6 και αυτοί που πρέπει θα λάβουν το μήνυμά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΡΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ[10k] (@aris.1914)

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα