Το ελληνικό μπάσκετ αποχαιρετά τον Στερν

17:51 2/1/2020 - Πηγή: Sportime

Ο κόσμος του ελληνικού μπάσκετ έστειλε το δικό του αντίο στον πρώην κομισάριο του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών άφησε το απόγευμα της πρωτοχρονιάς του 2020 ο Ντέιβιντ Στερν.

Αιτία του θανάτου του ανθρώπου, που συνέδεσε το όνομά του με το NBA ήταν η εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη πριν από τρεις εβδομάδες.

Oι ελληνικές

ομάδες τον αποχαιρέτησαν με τα δικά τους μηνύματα.

Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στο ΝΒΑ εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του πρώην κομισάριου της λίγκας, Ντέιβιντ Στερν. Το παγκόσμιο μπάσκετ θρηνεί την απώλεια μιας τεράστιας προσωπικότητας».

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στο ΝΒΑ εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του πρώην κομισαρίου της λίγκας, Ντέιβιντ Στερν. Το παγκόσμιο μπάσκετ θρηνεί την απώλεια μιας τεράστιας προσωπικότητας. https://t.co/hDdKupXdk7

Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) January 2, 2020

Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έμαθε με λύπη ότι έφυγε από την ζωή ο πρώην Κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν. Οι σκέψεις μας και η συμπάθειά μας είναι με την οικογένειά του».

Panathinaikos BC OPAP is saddened to hear of the passing of former NBA Commissioner David Stern. Our thoughts and deepest sympathies are with his family.#RIPDavidStern #NBA pic.twitter.com/DHUMXRUrnM

Panathinaikos BC (@paobcgr) January 2, 2020

ΑΕΚ:

«Η AEK BC θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της για την απώλεια του Ντέιβιντ Στερν. Οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του και με όλη την οικογένεια του ΝΒΑ».

AEK BC would like to express their sincere condolences for the loss of David Stern. Our prayers are with his family and the whole #NBA family #RIPDavidStern pic.twitter.com/nOJnJtqdbK

AEK B.C. (@aekbcgr) January 2, 2020

ΕΣΑΚΕ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποχαιρετά με θλίψη και συγκίνηση τον Ντέιβιντ Στερν, που άφησε την «σφραγίδα» του στις εξελίξεις του μπάσκετ για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.

Ο Ντέιβιντ Στερν συνέβαλε αποφασιστικά στην εξάπλωση του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο και στην δημιουργία νέων φίλων του μπάσκετ από την θέση του κομισάριου του NBA. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Το ελληνικό μπάσκετ αποχαιρετά τον Στερν appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα