Το… χάλι της Γραβιάς!

Λαμία- Παναθηναϊκός: Πρώτο χρονικά ματς με VAR στην Ελλάδα, δεν βάζεις τον Σκουλά. Ο Θεσσαλός δεν το «πούλησε» σωστά. Έκανε λάθη. Κραυγαλέα. Και στο βαν, οι var, μια από τα ίδια.

Το πέναλτι που έχασε στο χέρι του Πλιάτσικα, δίνοντας αρχικά κόρνερ, ήταν παράβαση και τον… έσωσε το VAR.

Πέναλτι ήταν και το χέρι του Βύντρα, νωρίτερα (20′). Ο αμυντικός της Λαμίας,

κάνει κίνηση να παίξει τη μπάλα, δεν υπάρχει φυσική θέση του χεριού που… σταματάει να ακολουθεί την κίνηση του σώματος. Παράβαση που δεν είδε ο Σκουλάς, την οποία όμως έχασαν και στο βαν Koμίνης και Μπαλτάς. Διπλό λάθος, αφού στη συνέχεια της φάσης η Λαμία ανοίγει το σκορ.

Αν γινόταν χρήση VAR και καταλογιζόταν το πέναλτι, η φάση θα γύριζε πίσω και το γκολ των Φθιωτών δεν θα μετρούσε. Δύο σε ένα δηλαδή. Χρήση VAR έγινε και για το μαρκάρισμα με τις τάπες του Μακέντα.

Μαρκάρισμα που κοκκινίζει αφού ο παίκτης του Παναθηναϊκού πάει στο γόνατο με τη μπάλα να μην βρίσκεται στο «κάδρο». Ίσως ο ρέφερι, κάνοντας review στη φάση να έκρινε οτι το μαρκάρισμα ήταν μέτριας έντασης.

Το μόνο ελαφρυντικό που μπορείς να δώσεις. Το μαρκάρισμα ήταν ξεκάθαρα ριψοκίνδυνο στα όρια του βάναυσου και επικίνδυνου για τη σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου. Tέλος, όσον αφορά τη βαθμολογία, το var δεν γλιτώνει τον Σκουλά.

Ο Θεσσαλός θα παραπεμφθεί για το κόρνερ που καταλόγισε αρχικά στο χέρι του Πλιάτσικα, θα γίνει χρήση για το χέρι του Βύντρα, το οποίο αν ο παρατηρητής κρίνει ότι ήταν πέναλτι, θα παραπεμφθεί και ο var -εφτάψυχος- Κομίνης.

Διαβάστε επίσης: VAR έχουμε, διαιτητές θα’ χουμε;

The post Το… χάλι της Γραβιάς! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα