ΑΕΚ: Ο κόσμος της απόψε στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα την Ξάνθη στο Ολυμπιακό Στάδιο (22.00) για την πρεμιέρα της Super League και αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο ματς με τον κόσμο της φέτος.

Η μόνη ευκαιρία που είχαν ως τώρα οι οπαδοί της Ενωσης για να δουν την ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο ήταν το φιλικό με την

Μπασάκσεχιρ στις 31 Ιουλίου. Το φιλικό με τον Βόλο και τα δύο ευρωπαϊκά ματς με Κραϊόβα και Τράμπζονσπορ ήταν χωρίς κόσμο. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ήταν τιμωρημένη από την UEFA με δυο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας των όσων έγιναν στο περσινό παιχνίδι με τον Άγιαξ στους ομίλους του Champions League. Ετσι στα προκριματικά του Europa League ήταν μόνη στο ΟΑΚΑ. Και δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα εξ’ αυτών.

Σε αναβρασμό οι οπαδοί της ΑΕΚ

Ετσι, απόψε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη, το ΟΑΚΑ αποκτά ξανά… φωνή. Οι οπαδοί της ΑΕΚ περιμένουν με αγωνία να δουν την ομάδα τους και ειδικότερα μετά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις. Κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια τους. Χθες στο ξενοδοχείο πήγε αντιπροσωπεία οργανωμένων να μιλήσει στους παίκτες και τον Μιγκέλ Καρντόσο. Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί άκουσα δεσμεύσεις ότι η ΑΕΚ απόψε θα είναι διαφορετική και πολύ καλύτερη. Και αυτό περιμένουν να δουν.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΑΕΚ: Ο κόσμος της απόψε στο ΟΑΚΑ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα