Τηλεθέαση: Το Ελλάδα – Βοσνία κόντραρε σήριαλ και ριάλιτι!

Ελλάδα: Μετά από πολύ καιρό η  Εθνική Ελλάδας επέστρεψε, όχι μόνο στις καλές εμφανίσεις, αλλά και στα νικηφόρα αποτελέσματα.  Συγκεκριμένα το σύνολο του Τζον Φαν’τ Σχιπ επικράτησε με 2-1 της Βοσνίας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020.

Πόσοι όμως έκατσαν να δουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αρκετοί αν αναλογιστεί κανείς ότι η Εθνική μας δεν έχει πιθανότητες

πρόκρισης, ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια της το ποδοσφαιρικό θέαμα ήταν αποκαρδιωτικό.

Συγκεκριμένα το ματς έκανε σε μέσο όρο 16% στο γενικό κοινό και 17% στο δυναμικό. Διόλου άσχημα, με τις επιδόσεις αυτές να κοντράρουν στα… ίσια τα υπόλοιπα τηλεοπτικά πρόγραμμα.

Ουσιαστικά η Εθνική κοίταξε στα μάτια εκπομπές όπως το ριάλιτι, GNTM, και τα σήριαλ Άγριες Μέλισσες, Έρωτας μετά, 8 Λέξεις

Το επεισόδιο του GNTM με την αποχώρηση της Λυσίας Κατσανικάκη κυριάρχησε στο δυναμικό κοινό έμεινε το οποίο παρέμεινε στο Star από την αρχή μέχρι το τέλος.

Βεβαίως με το φινάλε του GNTM, το σήριαλ Άγριες Μέλισσες προσπέρασε και «σκαρφάλωσε» κοντά απο το 30%. Στο γενικό κοινό βεβαίως οι «Άγριες Μέλισσες» κατέκτησαν καθαρά την πρώτη θέση.

Αντιθέτως η σειρά «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου δεν πήγε καλά καθώς τα νούμερα ήταν μονοψήφια.

Λίγο καλύτερες επιδόσεις είχε ο «Ερωτας Μετά» καθώς διατηρήθηκε σε διψήφιες αποδόσεις, αλλά χαμηλά.

Δείτε την τηλεθέαση στο δυναμικό (πρώτο νούμερο) και γενικό (δεύτερο νούμερο) κοινό:

The post Τηλεθέαση: Το Ελλάδα – Βοσνία κόντραρε σήριαλ και ριάλιτι! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα