«Ο Νεϊμάρ θέλει επιστροφή στην Μπαρτσελόνα» (pic)

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, έχει προταθεί στην Μπαρτσελόνα, θέλοντας να επιστρέψει εκεί, όπως αναφέρει ο καταλανικά Μέσα.

Οι «Μπλαουγκράνα», μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό RAC1, σκέφτονται το ενδεχόμενο επιστροφής του Νεϊμάρ.

Μάλιστα,

οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες φαίνεται να έχουν ξεκινήσει, με τον Ουσμάν Ντεμπελέ να είναι το αντάλλαγμα.

Βεβαίως, πρόκειται για μία περίπλοκη περίπτωση, μαζί με τις κάκιστες σχέσεις των δύο πλευρών που δυσκολεύουν την όλη υπόθεση.

Ριβάλντο: «Σίγουρος για Νεϊμάρ ή Εμπαπέ στη Ρεάλ»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην «AS»παραχώρησε ο Ριβάλντο, μιλώντας εκτός των άλλων και για την κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος που έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, σχολίασε όλα όσα ακούγονται για τις μεταγραφικές κινήσεις της «Βασίλισσας».

Συγκεκριμένα θέλησε να αναφερθεί στις φήμες για Νεϊμάρ και Εμπαπέ, τονίζοντας ότι πιστεύει πως ένας από τους δύο θα καταλήξει στη Ρεάλ το καλοκαίρι.

«Είμαι βέβαιος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να υπογράψει τον Νεϊμάρ ή τον Εμπαπέ. Πρέπει να φέρουν κορυφαίους παίκτες για να ενισχύσουν την ομάδα, ένα μεγάλο όνομα παίκτη που παίζει καλά. Και οι δύο μπορούν να κάνουν στη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε αρχικά ο Ριβάλντο.

Στη συνέχεια πάντως δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους αγαπημένους του Καταλανούς, αναφερόμενος στην επικείμενη μεταγραφή του Αντουάν Γκριζμάν στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο «Ρίμπο» τόνισε πως ο Γάλλος θα έχει να ανταγωνιστεί τους Σουάρες και Μέσι, κάτι που θα πρέπει να έχει αρκετή προσωπικότητα για να το πετύχει.

«Θα πρέπει να δείξει αρκετή προσωπικότητα για να ανταγωνιστεί Σουάρες και Μέσι. Δεν ξέρω αν θα έρθει. Πολλοί παίκτες φοβούνται να έρθουν στην Μπαρτσελόνα λόγω Καμπ Νόου, ο Μέσι είναι ο αστέρας», είπε κλείνοντας.

The post «Ο Νεϊμάρ θέλει επιστροφή στην Μπαρτσελόνα» (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα