Τελικοί ΝΒΑ: Σχεδόν όλες οι πολιτείες στηρίζουν Ράπτορς! (pic)

Τελικοί ΝΒΑ: Αναμονή τέλος! Τα ξημερώματα της Παρασκευής (04:00 ώρα Ελλάδας) οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή του ΝΒΑ κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής οι μεγάλοι Τελικοί ξεκινούν με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στις δύο καλύτερες ομάδες της φετινής σεζόν.

Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει και η έρευνα για το ποια ομάδα θα υποστηρίξουν οι Αμερικανοί φίλαθλοι.

Το «Sfgate.com» δημιούργησε

τη συγκεκριμένη έρευνα με βάση τη χρήση του Twitter και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, οι 47 από τις 50 Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών θέλουν τους Ράπτορς να κατακτήσουν την κορυφή.

Οι μόλις 3 που θα βρίσκονται στο πλευρό των «πρωταθλητών » ήταν οι Καλιφόρνια, Νεβάδα και Χαβάη.Σε ό,τι αφορά τους λόγους αυτής της επιλογής είναι ότι θέλουν μια αλλαγή και όχι να βλέπουν την ίδια ομάδα συνεχόμενα στην κορυφή. Δείτε το σχετικό χάρτη:

Pretty much all of America is rooting for a Canadian team to beat the Warriors in the NBA Finals https://t.co/hrUxywuRyL pic.twitter.com/i60pExiJfh

— SFGate (@SFGate) May 28, 2019

Τελικοί ΝΒΑ: Άχαστος στα τρίποντα ο Λέοναρντ (vid)

Ο Καουάι Λέοναρντ βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση. Αν υπήρχε το βραβείο για τον MVP των πλέι οφ, θα του άνηκε δίχως δεύτερη κουβέντα.

Οι Τορόντο Ράπτορς έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τον πρώτο τελικό στον Καναδά, απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Και τον Λέοναρντ να κάνει επίδειξη όσων μπορεί να κάνει. Ακόμη και αν βρίσκεται πίσω από τη γραμμή των 7.25 μέτρων. Ο άλλοτε σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, πρωταθλητής με την ομάδα του Τέξας και MVP των τελικών το 2014, ξεκίνησε να ευστοχεί και… ξέχασε να σταματήσει.

Μέτρησε εννιά απάνωτά τρίποντα από τη γωνία.

Δείτε ΕΔΩ το χαρακτηριστικό βίντεο.

The post Τελικοί ΝΒΑ: Σχεδόν όλες οι πολιτείες στηρίζουν Ράπτορς! (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα