Τα λεφτά μου στη Νάπολι για τον Τσιμίκα

13:59 4/8/2020 - Πηγή: Sportime
Πώς το έλεγε κάποτε η Μαρία Αλιφέρη (ναι, τόσο αρχαίος είμαι). Σας αγαπώ. Γι’ αυτό και από μένα, ψέματα δεν έχετε διαβάσει ποτέ. Άσφαλτος – που λέει και η lady – ουδείς.

Θα ασχοληθούμε με το φαινόμενο «Κωνσταντίνος Τσιμίκας». Αλλά πρώτα, να συμπληρώσω κάτι ακόμη.

Κανείς… άσφαλτος, όπως και ξερόλας ουδείς. Και γκέλες έχω κάνει και άγνοια έχω δηλώσει. Ντροπή δεν είναι. Ντροπή είναι το κονιορδιλίκι, το γράψιμο από την… κοιλιά, οι εργολαβίες και η οσφυομαμψία. Μεγάλα παιδιά όμως είστε, δεν υπάρχει λόγος να υποβιβάζω περισσότερο τη νοημοσύνη

σας. Ξέρετε πως να ξεχωρίζετε το σάπιο φρούτο στα τελάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γουλβς – Ολυμπιακός: Πήρε «φωτιά» η τακτική, έτσι θα παίξει στην Αγγλία

Εδώ, σάπια δεν παίζουν. Ξεκάθαρα και τώρα υποστηρίζω, πως με όσα κυκλοφορούν, Νο1 φαβορί για να πάρει τον Τσιμίκα ήταν, είναι και παραμένει η Νάπολι. Λέστερ, σόρι, δεν προκύπτει πλέον στο κάδρο. Λίβερπουλ, ναι, ο «Τσίμι» είναι μεταξύ των όσων εξετάζει ο Κλοπ, αλλά για να γίνει μια τέτοια μεταγραφή αδέρφια, χρειάζονται πολλά περισσότερα από ποδοσφαιρική αξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γουλβς – Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» αποστολή

Όσο για το έσχατο της Σεβίλλης, δεν θα διαφωνήσω. Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας είναι ψηλά στη λίστα του Μόντσι, αλλά δύσκολα αυτός ο δαιμόνιος τύπος θα μπει σε διαδικασία να σκάσει την 15αρα που θα έκανε τον Ολυμπιακό να κάτσει στο τραπέζι.

Για να είμαστε καθαροί λοιπόν: αν ήταν τώρα, 4 Αυγούστου, να ποντάρω ένα ευρώ για που θα σκάσει πρόταση, στη Νάπολι θα τα έβαζα τα λεφτά μου.

Σε ένα ποσό από 14 ως 18 εκατομμύρια ευρώ. Μετά τις 20 Αυγούστου.

Το άρθρο Τα λεφτά μου στη Νάπολι για τον Τσιμίκα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα