Συμφωνία με Κρέσπο- Οι εξελίξεις με Βαρέλα και Μπίσεσβαρ

Ο Χοσέ Ανχελ Κρέσπο συμφώνησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές πήγαν πολύ καλά, υπήρξε συμφωνία και ο Ισπανός θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας και τα επόμενα χρόνια… Στις τάξεις των Θεσσαλονικέων υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από τη στάση και την απόδοση του από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα.

Η συγκεκριμένη ανανέωση αποτελεί κάτι σαν επιβράβευση για τον έμπειρο στόπερ καθώς προηγουμένως ήταν από τους πιο χαμηλόμισθους ποδοσφαιριστές

του ΠΑΟΚ και πλέον ο μισθός του θα αυξηθεί. Συνολικά, με τη φανέλα του Δικεφάλου ο Χοσέ Ανχελ Κρέσπο έχει συμπληρώσει 107 συμμετοχές, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ το επόμενο διάστημα.

Φέτος, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών για τους ασπρόμαυρους με 26 ματς και ένα γκολ ενώ ταυτόχρονα ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς και αξιόπιστους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, στις υποθέσεις των ανανεώσεων ακολουθεί ο Φερνάντο Βαρέλα. Με τον Αφρικανό στόπερ δεν υπάρχει οριστική συμφωνία καθώς εκείνος αξιώνει αύξηση 150-200 χιλιάδων ευρώ ενώ για την περίπτωσή του υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Στους ιθύνοντες του Δικεφάλου υπάρχει αισιοδοξία ότι ο ποδοσφαιριστής τελικά θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στάσιμο του Μπίσεσβαρ

Το θέμα της ανανέωσης του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν έχει εξέλιξη. Η πλευρά του Ολλανδού ζητά αρκετά χρήματα για την ανανέωση και γενναία αύξηση με συμβόλαιο που φτάνει τις 900.000€.

Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα αλλά στον ΠΑΟΚ γίνονται συζητήσεις για το αν θα πρέπει να γίνει τέτοια οικονομική επένδυση για ένα 30χρονο ποδοσφαιριστή.

Ετσι οι πιθανότητες να μείνει είναι μοιρασμένες ενώ ο παίκτης μπορεί από τώρα να υπογράψει σε οποία άλλη ομάδα θέλει καθώς μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Ο ΠΑΟΚ και το λάθος στις ακαδημίες

Μεγάλο «πλήγμα» στον ΠΑΟΚ με Βιεϊρίνια-Πέλκα!

The post Συμφωνία με Κρέσπο- Οι εξελίξεις με Βαρέλα και Μπίσεσβαρ appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα