Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Ινγκολσταντ, Λειψία και δύο ακόμα

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 16/12/2018. Από την Παρασκευή τα λέμε για την Bundesliga. Δύσκολες αναμετρήσεις αυτή η αγωνιστική. Έρχεται και εμβόλιμη. Τη λύση τη δίνουν οι αναμετρήσεις της Τσβάιτελιγκα. Αυτό αναμένουμε και σήμερα.

Απολογισμός

Συνολικός απολογισμός από την Παρασκευή ως και σήμερα 5/8. Χθες οι τρεις από τις πέντε επιλογές επιβεβαιώθηκαν. Πολύ σημαντικό πως ήρθε ο άσος της Ουνιόν, κάτι που αποτέλεσε και τη βασική επιλογή για το Σάββατο. Και τα μονά

αποδεκτά καλά πήγαν, με 2/3. Δεν επιβεβαιώθηκε το ρίσκο με το 2 +g/g της Μπάγερν στο Αννόβερο. Γενικώς όμως ήταν από τα καλά Σάββατα, αφού και το g/g στο Αουγκσμπουργκ – Σάλκε και το Χ2 της Γκλάντμπαχ, πέρασαν.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα

Δύσκολα ματς στην εξαγωγή συμπερασμάτων αυτά της Μπουντεσλίγκα. Στεκόμαστε όμως στη Λειψία. Ήττα 3-0 στο Φράιμπουργκ, αποκλεισμός από το Γιουρόπα Λιγκ, κακές εμφανίσεις. Χρειάζεται και θέλει ένα ξέσπασμα, μια επιστροφής τον ίσιο δρόμο. Η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μάιντς είναι του… χεριού της.

Ο άσος δεν πληρώνει, επομένως δεν υπάρχει λόγος να πάμε σε σημείο. Αν η ομάδα του Ράνγκνικ εξάλλου μπει μέσα με τον τρόπο που φανταζόμαστε, αφηνιασμένα, θα σκοράρει αρκετές φορές. Το να σκοράρει η Λειψία και στα δύο ημίχρονα πληρώνει πάνω από δύο μονάδες. Επιλέγεται! Αυτά για τα Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα μας.

Προγνωστικά Τσβάιτελιγκα

Από την Τσβάιτελιγκα ήρθε το βασικό σημείο της χθεσινής ημέρας. Από την ίδια κατηγορία θα βγει και σήμερα. Ασος και πάλι, αυτός της Ινγκολσταντ. Στην πρεμιέρα του Κέλερ, από ένα πέναλτι που δεν έπρεπε να δοθεί ποτέ έχασαν τη νίκη στη Ντάρμσταντ οι «Σάντσερ» (1-1). Τώρα αντίπαλός τους είναι η Χάιντενχαϊμ. Ισχυρή εντός, επικίνδυνη διότι σκοράρει συνήθως μακριά από το γήπεδό της.

Ως τώρα, στην καριέρα του, έχει δείξει ο Κέλερ πως ξέρει να εκμεταλλεύεται τις εντός έδρας αναμετρήσεις. Το δύσκολο σήμερα είναι να κάνει τους παίκτες του να πιστέψουν πως είναι η ώρα να κερδίσουν μετά από δέκα ματς. Με την απόδοση του άσου να γλείφει τις 2,5 μονάδες, ο άσος αποτελεί τη βάση μας.

Εκτός Γερμανίας

Δύο επιλογές. Η πρώτη είναι η ΑΕΚ. Οκ, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, ωστόσο τελευταία έχει δείξει σημάδια βελτίωσης. Τόσο στη Λισσαβώνα, όσο και στα πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της, η «Ενωση» έδειχνε να έχει βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα. Τα βασικά να κάνει εντός γηπέδου, τότε θα πάρει το διπλό στη Λάρισα.

Υπάρχει μια τάση πως η Σαουθάμπτον θα βελτιωθεί με τον Χάζενχιτλ στον πάγκο. Καλός κόουτς. Ανέβασε την Ινγκολσταντ στην Μπουντεσλίγκα, τη διατήρησε εκεί και οδήγησε τη Λειψία στη συνέχεια μέχρι τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Χλωμό αν του ταιριάζει η Πρέμιερ Λιγκ. Θα χρειαστεί χρόνο για να δείξει το έργο του και τώρα έχει την Αρσεναλ των 22 αήττητων αγώνων. Με τη φόρα των «κανονιέρηδων» αξίζει να πάμε.

Βασική επιλογή
ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ 1 2,30 (Interwetten)
Μονά
ΛΕΙΨΙΑ – ΜΑΪΝΤΣ Γκολ Λειψίας & στα 2 Ημ. 2,20 (pamestoixima.gr)
ΑΕΛ – ΑΕΚ 2 1,73 (Interwetten)
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2 1,90 (Interwetten)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

The post Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα – Μανωλίδης: Ινγκολσταντ, Λειψία και δύο ακόμα appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα