Σύλληψη 30χρονου ποδοσφαιριστή για στημένα!

Στη σύλληψη ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών προχωρήσαν λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι τα μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου.

Η Κυπριακή Αστυνομία προχώρησε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στη σύλληψη ενός 30χρονου ποδοσφαιριστή, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων, που αφορούν ποδοσφαιρικούς αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή

που ανήκει στην Καρμιώτισσα και είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, για το οποίο όπως είχε ενημερώσει η ΚΟΠ, η UEFA έστειλε φάκελο χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι ως ύποπτο χειραγώγησης για στοιχηματικούς λόγους, επιρρίπτοντας την ευθύνη στην Καρμιώτισσα.

Η Αστυνομία προχώρησε πριν από λίγο στη σύλληψη 30χρονου ποδοσφαιριστή, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων, που αφορούν [2] ποδοσφαιρικούς αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. #cyprus pic.twitter.com/Q4kb8c4R4i

— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) January 19, 2020

Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΠ (Παγκύπριου Συλλόγου Ποδοσφαιριστών), που σχολίασε: «Ο μηχανισμός που έφερε τη σύλληψη ατόμου με βάση λάθος που μπορεί να έκανε ένας ποδοσφαιριστής σε έναν αγώνα, είναι εντελώς λανθασμένος, αφού λάθη γίνονται σε κάθε αγώνα, απ΄ όλους τους ποδοσφαιριστές». Οπως υποστηρίζει, οι ποδοσφαιριστές εφεξής «θα φοβούνται και να παίξουν ποδόσφαιρο, μπας και κάνουν λάθος σε αγώνα!».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Σύλληψη 30χρονου ποδοσφαιριστή για στημένα! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα