Συγκλονιστικός οπαδός του Άρη, στο Βικελίδης παρά την ιατρική υποστήριξη!

Τα γυαλιά στους οπαδούς όλων των ελληνικών ομάδων, βάζει ένα φίλαθλος του Άρη. Ο εν λόγω κύριος, παρότι μεγάλης ηλικίας και παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας, δίνει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρειανέ, αξίζει να γεμίζεις στο Παλέ!

Ο φίλαθλος του Άρη βρέθηκε χθες (Σάββατο 28/9) στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας και παρακολούθησε το παιχνίδι με την ΑΕΛ (νίκη

για τους Θεσσαλούς με 3-2).

Όπως μπορείτε να δείτε ο συγκεκριμένος κύριος κρατούσε στα χέρια του ένα μηχάνημα ιατρικής υποστήριξης που τον βοηθά να αναπνέει βρέθηκε κανονικά στο «Βικελίδης», ανάμεσα στον κόσμο των «κίτρινων».

Τον «απαθανάτισε» ένας άλλος φίλος του Άρη ο οποίος προφανώς ένιωσε σεβασμό και δέος με αυτό που αντίκριζε.

Στη συνέχεια η φωτογραφία ανέβηκε στο διαδίκτυο και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό προκάλεσε τον θαυμασμό των υπόλοιπων οπάδών. Όχι μόνο του Άρη, αλλά γενικότερα.

Αυτός ο κύριος μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για κάθε φίλαθλο, ο οποίος ενώ μπορεί να χαίρει άκρας υγείας, να είναι νεότερος και γενικότερα να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, βαριέται να «τραβηχτεί» στο γήπεδο.

Ο εν λόγω φίλος του Άρη αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει αγάπη για μια ομάδα και ένα άθλημα, ακόμη κι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Συγκλονιστικός οπαδός του Άρη, στο Βικελίδης παρά την ιατρική υποστήριξη! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα