GNTM 2: Φέρε το ιώδιο και ένα μπουζοκαλώδιο (pics)

Το GNTM 2 επιτελεί όχι μόνο κοινωνικό έργο, αλλά και εκπαιδευτικό και όποιος πιστεύει το αντίθετο να του καεί η φλάντζα.

Ο Μήτσος, ο Γκούρβουρας ήταν σκυμμένος πάνω από το ανοιχτό καπό ενός σπορ αυτοκινήτου και ματσακόνιζε τις φλάντζες του κινητήρα. Είχε πέσει πια η νύχτα, αλλά δεν έλεγε να αφήσει την δουλειά στη μέση. Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν του άφηναν περιθώρια να ρίξει δυο φάσκελα στα μπουζοκαλώδια και να την κοπανήσει για το σπίτι.

«Πρέπει να το παραδώσω το αμάξι αύριο. Ανάθεμα την ώρα που έγινα μηχανικός αυτοκινήτων και δουλεύω όλη μέρα για τρεις

κι εξήντα. Δεν γινόμουν καλύτερα σχεδιαστής μόδας να ράβω φορέματα από σακιά πίτουρου και να βγάζω μια περιουσία από τις ηλίθιες που κάνουν «κρα» για δημιουργίες της Haute couture, οτ κουλτούρ, οτ μουστοκουλούρ πως το λένε αυτό με την μόδα και πληρώνουν όσο, όσο για ένα εξτρίμ μοντελάκι».

Η τηλεόραση είχε μείνει ανοιχτή στο STAR από το μεσημέρι, που έβλεπε τις «Αλήθειες με την Ζήνα» και έτρωγε ένα δίπιτο σουβλάκι και μια διπλή μερίδα γαρδούμπα για κολατσιό. Ξαφνικά το βλέμμα του έπεσε στο μαγικό κουτί. Εδειχνε το GNTM 2. Κάτι έλεγε εκείνος ο γούτσου – γούτσου, ο Αγγελος Μπράτης για bootcamp και νόμιζε ότι ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του Greece Next Top Model 2 έβριζε και κάθισε να δει τι λέει.

GNTM 2: Ο Σκουλός, ο «Κότζακ» και η ταραντούλα

Ξαφνικά η Βίκυ πυρκαγιά, συγγνώμη παρασυρθήκαμε Καγιά θέλαμε να πούμε, άρχισε να λέει κάτι στα αγγλικά. Μιλούσε για «diversity models» για «plus size model» και το «model material» που φάνηκε να έχει μια διαγωνιζόμενη. Ο Μπράτης όταν ενθουσιαζόταν με μια παίκτρια, έλεγε: «Αυτό είναι Brati’s Girl».

Ο Σκουλός, εκείνος ντε, ο φωτογράφος που είναι σαν τον αείμνηστο Τέλη Σαβάλας, τον «Κότζακ» και ρίχνει πιο πολύ δηλητήριο κι από αράχνη ταραντούλα, έκραζε τον Μπράτη και του έλεγε ότι γιατί να μην είναι «Skoulos girls» οι διαγωνιζόμενες – μανουλομάνουλα και πρέπει να είναι «Brati’s girls».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έλεγε τίποτα, αλλά τον Μήτσο δεν τον ένοιαζε. Είχε κολλήσει στο σταυροπόδι της, που άφηνε να φανεί ο σπουδαίος εσωτερικός της κόσμος.

GNTM 2: Το ματσακόνι και το φροντιστήριο Αγγλικών

Ξαφνικά ο Μήτσιος ξεκόλλησε. Πέταξε στην άκρη το ματσακόνι και δυο γαλλικά κλειδιά Νο 69, έκλεισε το μαγαζί και έγινε καπνός. Πήγε σφαίρα στο σπίτι του. Δεν σταμάτησε καν στο Ζαχαροπλαστείο του Αγκόπ του Αρμένιου να φάει δυο γλυκά σουτζούκ με καρύδια για να πάει κάτω η γαρδούμπα που του είχε κάτσει στο στομάχι από το μεσημέρι.

Εφτασε στο σπίτι, μπούκαρε μέσα και είδε ότι και η γυναίκα του η Πελαγία έβλεπε το GNTM 2. Ρεύτηκε (είπαμε του είχε κάτσει βαριά η γαρδούμπα) και την άρχισε στον… εξάψαλμο. «Καλά, τόσον καιρό το βλέπεις αυτό το παιχνίδι και δεν μου έχεις πει τίποτα; Ου να μου χαθείς μωρή γαϊδούρα, που μαύρη ήταν η ώρα που στραβώθηκε και σε παντρεύτηκα και φοράω το παλτό χειμώνα καλοκαίρι», της είπε. Η Πελαγία δεν του έδωσε σημασία. «Αντε από δω μοσχαροκεφαλή, που εγώ φταίω που δεν πήρα τον Βαγγέλη, τον Ζεμπέλα που με πήγαινε και στην παιδική χαρά την νύχτα και κάναμε κούνια μπέλα και παντρεύτηκα εσένα το βόδι», σκέφτηκε η Πελαγία μέσα της και συνέχισε να βλέπει τηλεόραση.

Ο Μήτσος συνέχισε. Φώναξε την κόρη του, την Λία (Ευθαλία την έλεγαν, αλλά έβρισκε το όνομά της μπανάλ και το έκοψε). «Κοίτα εδώ βρε ζώο, να μάθεις δυο αγγλικά. Από αύριο στο κόβω το φροντιστήριο αγγλικών. Εκεί πληρώνω μια περιουσία και το μόνο που έμαθες, είναι ότι να μετράς από το ένα ως το τέσσερα. Εδώ θα μάθεις τσάμπα εγγλέζικα», είπε στην Λία.

Μεταξύ μας δεν έχει άδικο. Διότι αυτές οι σουπιές οι τηλεκριτικοί μπορεί να θάβουν το GNTM 2, αλλά δεν βλέπουν το εκπαιδευτικό έργο που επιτελεί. Σε μια εποχή που θα μας βάλουν να πληρώνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε, εκείνο διδάσκει τα παιδιά μας αγγλικά εντελώς δωρεάν.

Η ψαροκασέλα και η παρασέλα

Και δεν είναι μόνο αυτό. Δείχνει στις Ελληνίδες κορασίδες μας ότι ο μόνος δρόμος για την επιτυχία είναι αυτός της πασαρέλας. Δεν ‘πα να ΄χεις δέκα διπλώματα. Το πολύ, πολύ να γίνεις μπαργούμαν στο κλαμπ «Μπούκα και πιάσε μια σαμπούκα». Ενώ αν τσιτσιδωθείς και κάνεις βόλτες στην πασαρέλα δεν θα πεθάνεις στην ψάθα και στην ψαροκασέλα. Ολο και θα τα κονομήσεις.

Και κλείνοντας να κάνουμε και μια πρόταση εις το Υπουργείο Πολιτισμού. Βραβεύστε για την προσφορά εις το έθνος, τον πολιτισμό και τα γράμματα τα στελέχη του GNTM 2 και κάντε τους μέλη της Ακαδημίας Αθηνών, διότι αν δεν το κάνετε θα βάλουμε τις παίκτριες του παιχνιδιού να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία ξεβράκωτες στην Ακαδημίας και θα γίνει της Ακαδημίας το κάγκελο.

The post GNTM 2: Φέρε το ιώδιο και ένα μπουζοκαλώδιο (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα