Στοίχημα Προγνωστικά 7/2 Μανωλίδης: Η αλλαγή της Αϊντραχτ!

13:56 7/2/2020 - Πηγή: Sportime

Προγνωστικά και προβλέψεις στοιχήματος για τα παιχνίδια της Παρασκευής (7/2/2020). Ξεχωρίζει το παιχνίδι για την Μπουντεσλίγκα ανάμεσα σε Αϊντραχτ και Αουγκσμπουργκ.

Απολογισμός

Αντί να ροκανίζουμε την απόσταση προς τα… πάνω, αυτή πάει προς τα κάτω. Μεγαλώνοντας τη μείωση. Δεν βγήκε το goal/goal στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε

2-0 το αναιμικό και ακίνδυνο «τριφύλλι». Η Ουνιόν πέρασε από την έδρα της Φερλ, επιβεβαιώνοντας το καλοπληρωμένο διπλό, ωστόσο το ποντάρισμα ήταν χαμηλό.

Στοίχημα Προγνωστικά 7/2 Μανωλίδης

Πιο προσεκτική στο 2020 η Αϊντραχτ. Ενδεχομένως σε αυτό νε ευθύνεται και το πρόγραμμα που είχε. Δύο εντός έδρας παιχνίδια με τη Λειψία. Ένα για το πρωτάθλημα, ένα για το Κύπελλο. Τα κέρδισε αμφότερα. Είχε κι ένα στο Ντίσελντορφ, κόντρα στη Φορτούνα. Γλίτωσε την ήττα με γκολ στο φινάλε. Δεν έχασε κοινώς κανένα και δείχνει να… ισιώνει ξανά.

Δείτε τη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα.

Γενικότερα η εικόνα της, όταν δεν έχει συνεχόμενα ματς, δεν είναι να τη φοβάσαι. Πλέον όμως, έχει. Το μεσοβδόμαδα ματς, τη στιγμή που η Αουγκσμπουργκ μακριά από την έδρα της είναι επικίνδυνη –παίζοντας με άγνοια κινδύνου. Σαν να μην έφτανε το ματς μέσα στην εβδομάδα με τη Λειψία, έρχεται μέρα Παρασκευή το ματς για την ομάδα του Χίτερ. Λόγω φόρμας μέσα στο νέος έτος δεν πάει το χέρι στο Χ2. Πάει όμως στο συνδυαστικό ποντάρισμα Over 2,5 και Goal. Στο 1,76 από το pamestoixima.gr η συγκεκριμένη επιλογή.

Δύσκολες στην εξαγωγή συμπερασμάτων οι αναμετρήσεις στην Τσβάιτελιγκα. Δεν βγάζεις εύκολα άκρη σε σημείο ή κάποια επιλογή με γκολ. Αυτό που παίζεται είναι ο άσος της Ρόμα. Η Μπολόνια έχει απουσίες και το κίνητρο είναι με το μέρος των Ρωμαίων που κυνηγούν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο άσος συνδυαστικά με over 1,5 τιμάται 1,80 στη Novibet .

Οι παραπάνω δύο επιλογές θα παιχτούν και σε δυάδα.

Νέες επιλογές

ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ    OVER 2,5 + GOAL    1,76    25 μονάδες
ΡΟΜΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ    1 + OVER 1,5    1,80    25 μονάδες
Ποντάρισμα στην παραπάνω 2άδα     3,168    10 μονάδες

Προηγούμενες επιλογές

ΦΕΡΛ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. 2    1,80    25 μονάδες   +20
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    GOAL  2,22   35 μονάδες   -35

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 60 μονάδες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 60 μονάδες
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 45
ΚΕΡΔΟΣ / ΖΗΜΙΑ: -15,00
ΚΑΒΑ: -166,25

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr

Στα περίπτερα όλης της χώρας κυκλοφορεί το νέο τεύχος του ανεξάρτητου στοιχηματικού SportimeBet. Με 11 σελίδες στοίχημα, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μαζί με το Sportime. Εκεί μπορείτε να βρείτε τη στήλη του Γεράσιμου Μανωλίδη «ακατέργαστα διαμάντια». Υπάρχουν προτάσεις για όλο το Σαββατοκύριακο. Η κάβα σημειώνει κέρδος ανω των 300 μονάδων!

The post Στοίχημα Προγνωστικά 7/2 Μανωλίδης: Η αλλαγή της Αϊντραχτ! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα