Στεφανίδη σε video clip της Παπαρίζου! (vid)

Την έχουμε συνηθίσει να πηδάει ψηλά και να ανεβαίνει στο βάθρο σε –σχεδόν- κάθε διοργάνωση. Να γνωρίζει την αποθέωση για τις αθλητικές ικανότητες. Η Κατερίνα Στεφανίδη πρωτοτύπησε αυτή τη φορά, αφού έλαβε μέρος σε video clip!

Η Ολυμπιονίκης του επι κοντώ αποδέχτηκε την πρόσκληση της Έλενα Παπαρίζου για το τραγούδι «Άσκοπα Ξενύχτια» που αναρτήθηκε σήμερα στο YouTube.

Η Στεφανίδη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο video,

στο οποίο εμφανίζεται να κάνει προπόνηση.

Συμμετέχουν επίσης η Κατερίνα Λέχου και η Ναταλία Δήμου. Οι τρεις γυναίκες καταφέρνουν παρά τις δυσκολίες να φέρουν εις πέρας τους στόχους τους και να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, ενώ στο τέλος συναντιούνται με την Ελενα Παπαρίζου.

«Τίποτα δεν είναι πιο όμορφο από μια γυναίκα ευτυχισμένη που είναι ο εαυτός της» σημειώνει η Ελενα Παπαρίζου στο προφίλ της στο Instagram.

View this post on Instagram

«Άσκοπα Ξενύχτια», μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Κατερίνα Λέχου, την @stefanidi_katerina και τη @nataliedimou για τη συμμετοχή τους στο βίντεο κλιπ Είστε υπέροχες Σκηνοθεσία: @alexiskon Hair by @stefanos.vasilakis Make-up by @dimitrisdimitroulis Styling by @annaziazia Written by @dimitrisxipolias @arcade.music Out by @minosemi_official Δείτε το στο YouTube!

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) on Mar 26, 2019 at 5:25am PDT

Δείτε το video clip με Στεφανίδη Παπαρίζου:

The post Στεφανίδη σε video clip της Παπαρίζου! (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα