Survivor λιποθυμία: Τους λαχτάρισε όλους ο Κυριάκος (vid)

Survivor λιποθυμία! Ναι. Δυστυχώς είχαμε κι από αυτή. Μάλιστα ήταν παίκτη από την ελληνική ομάδα και προκάλεσε ανησυχία. Μεγάλη. Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε αρκετές πληροφορίες για το σημερινό επεισόδιο του Survivor, την Τρίτη (26/3).

Στο σημερινό επεισόδιο Τρίτη (26/3) το ενδιαφέρον περιστρέφεται γύρω από την αποχώρηση. Λογικό είναι, εκεί παιζονται όλα. Ειδικά από τη στιγμή που η ελληνική ομάδα είναι αυτή που θα

δει έναν παίκτη της να αποχωρεί. Σας υπενθυμίζουμε πως την εβδομάδα που πέρασε, οι Τούρκοι έδειχναν αποφασισμένοι να μη χάσουν άλλο παίκτη. Ωστόσο, στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία η Ελλάδα έκανε μια εντυπωσιακή ανατροπή. Παρότι βρέθηκε να χάνει 4-1. Κέρδισε 10-4 κάνοντας το πρώτο βήμα. Έμεινε ωστόσο εκεί. Κι αυτό διότι στη συνέχεια η ανατροπή ανήκε στην Τουρκία. Κέρδισε το επόμενο αγώνισμα, κάνοντας το 1-1 και στη συνέχεια και τον… αγώνα μπαράζ. Για το τελικό 2-1.

Σας αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση ποιος τη γλιτώνει 100% από τους τρεις Έλληνες παίκτες που είναι υποψήφιοι. Αλλά και ποιες είναι οι πιο σημαντικές ενδείξεις για τον παίκτη τελικά που αποχωρεί. Μπορείτε να θυμηθείτε το τελικό αποτέλεσμα εδώ.

Survivor λιποθυμία

Ωστόσο, πριν από αυτό η εκκίνηση σε όσα θα δούμε είναι επεισοδιακή. Συγκεκριμένα του λιποθυμικό επεισόδιο του Κυριάκου, ανησυχεί άπαντες στην ελληνική πλευρά. Στον καταυλισμό αρχίζει να λέει ο Κύπριος παίκτης πως δεν νιώθει καλά, μέχρι που σωριάζεται. Οι αντιδράσεις των συμπαικτών του, όπως αναμενόταν, προκάλεσαν ανησυχία. Δεν ήξεραν εξάλλου πως να βοηθήσουν την κατάσταση. Το ανησυχητικό κομμάτι ήταν πως άρχισε να βγάζει κραυγές πόνου. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που προκλήθηκε αναστάτωση στην ελληνική πλευρά. Αποτελεί άλλη μία ένδειξη πως όντως υπάρχουν δυσκολίες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor λιποθυμία! Δείτε το επίσημο βίντεο του Survivor με τη λιποθυμία του Κύπριου παίκτη και τις αντιδράσεις των παικτών της ελληνικής ομάδας.

The post Survivor λιποθυμία: Τους λαχτάρισε όλους ο Κυριάκος (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα