Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Δίνει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο της!

14:32 7/4/2019 - Πηγή: Sportime

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σχεδιάζει να προσθέσει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδό της!

Όπως αναφέρουν Πορτογαλικά δημοσιεύματα, η Σπόρτινγκ θέλει να τιμήσει τον 34χρονο σταρ, ενώ τονίζεται πως ο λόγος της αλλαγής του ονόματος έχει να κάνει και με εμπορικούς λόγους στην ασιατική αγορά με την προσέλκυση χορηγών. Βεβαίως,το «Ζοζέ Αλβαλάδε» δεν θα αφαιρεθεί, απλά θα συμπληρωθεί με το όνομα του άσου της Γιουβέντους, δηλαδή «Ζοζέ Αλβαλάδε CR7».

Βεβαίως πρόκειται για παίκτη που

έχει βγει από τα σπλάχνα της ομάδας, καθώς πήγε εκεί σε ηλικία 12 ετών. Για πρώτη φορά φόρεσε τη φανέλα στο παιχνίδι με την Μορεϊρένσε στις 7 Οκτωβρίου 2002 και σημείωσε 2 γκολ στη νίκη με 3-0! Ο Αλεξ Φέργκιουσον τον είδε σε ένα φιλικό παιχνίδι της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σπόρτινγκ και ζήτησε άμεσα την απόκτησή του. Mάλιστα, έγινε ο πρώτος παίχτης της Σπόρτινγκ, που κατάφερε σε μια χρονιά να παίξει σε πέντε κατηγορίες της: K16,K17,K18, στη Β’ ομάδα, και στην Πρώτη Ομάδα.

Έμεινε για περίπου έξι χρόνια (1997-2003), δείχνοντας την μεγάλη του αξία,προτού πάρει μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξεκινήσει τη σπουδαία αθλητική καριέρα του.

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή, με τον Ρονάλντο πλέον να αγωνίζεται στην Γιουβέντους, η οποία οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του 8ου σερί πρωταθλήματος, ενώ είναι και στα προημιτελικά του Champions League.

The post Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Δίνει το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο της! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα