Σπανούλης: Θα είναι ιστορική η Παρασκευή;

18:32 4/4/2021 - Πηγή: Sportime
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Χίμκι την Παρασκευή (9/4) στο ΣΕΦ και ο Βασίλης Σπανούλης θα κληθεί να απαντήσει σε ένα πολύ σημαντικό ερώτημα.

Κι αυτό είναι κάτι που μόνο ο Σπανούλης μπορεί να ξεκαθαρίσει. Διότι εξαρτάται από την απάντησή του το αν η Παρασκευή (9/4) θα είναι μια ιστορική ημέρα για τον ίδιο, για τον Ολυμπιακό,

για το ελληνικό μπάσκετ, για την Euroleague.

Το ερώτημα είναι απλό: «Είναι ο τελευταίος αγώνας της καριέρας σου;». Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός τελειώνει τις φετινές του υποχρεώσεις στον αγώνα με την Χίμκι. Και πλέον θα πρέπει να αρχίσει ο Οργανισμός να δουλεύει για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η απόφαση του αρχηγού είναι κομβικής σημασίας. Και σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αρχίσει την επόμενη μέρα του. Θα είναι με τον Σπανούλη στο παρκέ; Θα είναι με τον Σπανούλη σε κάποιο άλλο πόστο; Ή μήπως ο αρχηγός θα κρίνει ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα «αποχής» προκειμένου να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με την οικογένειά του;

Βεβαίως σε όλα υπάρχει ένα τέλος. Όμως ο Σπανούλης με όσα έχει κάνει στον Ολυμπιακό όπου δικαίως θεωρείται ο «αναγεννητής» του, έχει κατακτήσει ένα δικαίωμα: Να αποφασίσει ο ίδιος το πότε θα βάλει το «τέλος». Ένα δικαίωμα που όπως έχουμε ξαναγράψει όμως δημιουργεί και μια τεράστια υποχρέωση: Να είναι ο εγγυητής της κληρονομιάς που ο ίδιος άφησε. Διότι οι χρυσές σελίδες του Ολυμπιακού γράφτηκαν επί των ημερών του.

Μέχρι στιγμής ο αρχηγός των Πειραιωτών δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το τι θα πράξει του χρόνου.  Ανεξάρτητα από τα όσα… ακούγονται ή φημολογούνται.

Γι’ αυτό και ο αγώνας της Παρασκευής έχει πολύ μεγάλη σημασία. Μπορεί να είναι η τελευταία φορά που θα δούμε στο παρκέ τον πρώτο σκόρερ της Euroleague, σε επίσημο αγώνα. Μπορεί όμως να είναι και ο αγώνας που θα σηματοδοτήσει την επόμενη μέρα του. Είτε στο παρκέ είτε εκτός.

Εν αναμονή λοιπόν

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα