Γκαρσία: «Συγνώμη, εγώ φταίω»

17:17 4/4/2021 - Πηγή: Sportime
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και το τι φταίει για την εμφάνιση της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-0 στη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μιλάει για το συγκεκριμένο

γεγονός.

Ο Ουρουγουανός πήρε πάνω του όλη την ευθύνη για την εμφάνιση της ομάδας και το αποτέλεσμα, ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του ματς: 

Για το τι έφταιξε:

Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο. Είχαμε τις προϋποθέσεις, φτάσαμε στην αντίπαλη περιοχή και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ωστόσο στην πρώτη τελική ενέργεια καταφέραν και σκοράραν. Έκανα κάποιες αλλαγές για να γυρίσουμε το σκορ, ωστόσο μετά δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ.

Για το αν η ομάδα κάνει μισό βήμα μπροστά και ένα πίσω:

Είναι αλήθεια ότι δυσκολευόμαστε να έχουμε μία σταθερά ανοδική πορεία. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, μεσολάβησε η διακοπή όπου χάσαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν τις τελευταίες ημέρες. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε ό,τι ήταν δυνατόν. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ζητήσω συγνώμη. Το φταίξιμο είναι δικό μου.

Για το ποιες είναι οι σκέψεις: 

Το αφήνουμε πίσω μας, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι τώρα. Πρέπει να κάνουμε το παν για να μη ξανασυμβεί. Στον ημιτελικό θα πρέπει να τα δώσουμε όλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Καγκάβα: Flop made in Japan!

Παναθηναϊκός: Ο ΠΑΟΚ τσέκαρε τον Νίκα και τον «έκοψε»

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα