Σούπερ Φορτούνης και 18-0 ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό – «Ξεμπούκωσε» ο Ελ Κααμπί! (vids)

Το ημερολόγιο έγραφε 30 Αυγούστου 2014, όταν Παναιτωλικός και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Αγρίνιο. Αυτή ήταν και η τελευταία γκέλα των «ερυθρόλευκων» στα μεταξύ τους παιχνίδια πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας!

Οι Πειραιώτες μπορεί να είχαν ορισμένα αρνητικά διαστήματα, κατάφεραν να φτάσουν στο τρίποντο με ανατροπή (3-1) για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League

στο κεκλεισμένων των θυρών «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το ματς

Ενδεκάδα με εκπλήξεις επέλεξε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον Πεπ Μπιέλ βασικό αλλά και με την παρθενική παρουσία του Μπιανκόν.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βέβαια δεν συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα, καθώς από δικό του λάθος ξεκίνησε η φάση του 0-1 στο 13′.

GoaL! | Olympiacos 0-1 Panetolikos | Ilias Chatzitheodoridis pic.twitter.com/FX3AHpJyHl

— Follow @GoalSpotHD for live streams (@vachss323054) November 25, 2023

Ο Πέρεθ έβγαλε στην κόντρα τους Αγρινιώτες και από έξυπνη μπαλιά ο Χατζηθεοδωρίδης βρέθηκε φάτσα με τον Πασχαλάκη, νικώντας τον.

Η απάντηση φυσικά δεν άργησε να έρθει. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κίνι έκλεψε από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να φτάνει στον Ροντινέι στα δεξιά. Εκείνος συνεργάστηκε με τον Φορτούνη, ο οποίος έστρωσε στον Έσε, που σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει στο πόδι του Οικονόμου και να καταλήγει στα δίχτυα.

GoaL! | Olympiacos 1-1 Panetolikos | Santiago Hezze pic.twitter.com/e3481uMw9I

— Follow @GoalSpotHD for live streams (@vachss323054) November 25, 2023

Μάλιστα, η ανατροπή του σκορ ήρθε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 40ο λεπτό Φορτούνης πήρε την μπάλα από τα δεξιά προς τα μέσα, έκανε ένα εντυπωσιακό σουτ με φάλτσο και νίκησε τον Καπίνο για το 2-1!

GoaL! | Olympiacos 2-1 Panetolikos | Kostas Fortounis pic.twitter.com/CgqNzi06BU

— Follow @GoalSpotHD for live streams (@vachss323054) November 25, 2023

Από ‘κει και πέρα, στο 57’ έπειτα από ωραία συνεργασία Φορτούνη, Μασούρα και σέντρα στον δεύτερο δοκάρι, ο Καμαρά έστρωσε στον Μπιέλ αλλά το σουτ σταμάτησε πάνω στον Καπίνο.

H εξασφάλιση των τριών βαθμών έμελλε να έρθει στο 70ο λεπτό. Ο Μασούρας έκανε τη σέντρα και ο Ελ Κααμπί με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-1.

Ayoub El Kaabi pic.twitter.com/2XyLeZvAcc

— Follow @GoalSpotHD for live streams (@vachss323054) November 25, 2023

Το τελευταίο γκολ του Μαροκινού ήταν στις 27 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Άρη, μετρούσε δηλαδή περίπου δύο μήνες… αφλογιστίας.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Η Καρτέλα του Αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 17′ Έσε, 40′ Φορτούνης, 70′ Ελ Κααμπί – 13′ Χατζηθεοδωρίδης

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (74’ Ιμπόρα), Ντόη, Κίνι, Καμαρά, Έσε, Μασούρας (74’ Μπρίνιτς), Φορτούνης (85’ Καρβάλιο), Μπιέλ (68’ Ποντένσε), Γιόβετιτς (68’ Ελ Κααμπί).

Παναιτωλικός: Καπίνο, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας (80’ Μαυρίας), Χουάνπι, Πέρες (76’ Μπαλτασάρα), Χατζηθεοδωρίδης (61’ Μπελεβώνης), Τορεχόν, Φ. Ντουάρτε (76’ Ντίας), Βοϊλης (46’ Zoάο Πέδρο).

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα