Σοκ! Στο ELLINIKA HOAXES δεν ξέρουν τι σημαίνει hoax

Σοκ! Στο ELLINIKA HOAXES: Όπως φαίνεται δεν ξέρουν τη σημαίνει το όνομά τους.

Η απάτη ή η φάρσα στα αγγλικά λέγεται hoax. Από αυτή την λέξη πήρε το όνομά του το σάιτ ELLINIKA HOAXES το οποίο σε συνεργασία με το Facebook βρίσκει τα αναληθή, απατηλά, ψεύτικα ποστ και τα χαρακτηρίζει.

Ως

hoax δηλαδή ως απάτη ή φάρσα χαρακτήρισαν τα ΕLLINIKA HOAXES και το ποστ του sportime.gr με τίτλο «Ο Πούτιν ανοίγει τις εκκλησίες για να προσεύχεται ο κόσμος!».

Μάλιστα στο ELLINIKA HOAXES σημειώνουν πως ο «Πούτιν ΔΕΝ άνοιξε τις εκκλησίες για ατομική προσευχή». Στο report του το ELLINIKA HOAXES τονίζει με κεφαλαία ότι ο Πούτιν ΔΕΝ άνοιξε τις εκκλησίες.

Εδώ αρχίζει το θέατρο του παραλόγου.

Πρώτον γιατί το ποστ του Sportime αφορούσε σε Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ε-Σ πληροφορίες από πηγές στην Ρωσία. Φυσικά και δεν θα αναφέρουμε όνομα πηγής αφού θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της. Εκτός αν στο ΕLLINIKA HOAXES νομίζουν ότι η αποκλειστικότητα συνεπάγεται και απάτης ή φάρσας.

Και μια και το αναφέραμε, αποκλειστικό είναι ένα επίθετο που ως ετυμολογία σημαίνει αυτό που αποκλείει κάτι άλλο και ανήκει σε έναν μόνο.

Δεύτερο παράδοξο. Στο ELLINIKA HOAXES φαίνεται πως αγνοούν τα ρεπορτάζ έγκριτων ξένων δημοσιογραφικών μέσων σύμφωνα με τα οποία οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. Ποια μέσα ήταν αυτά. Κάποιο… ΒΒC και κάποια… Deutsche Welle.

Θα μου πείτε ποιο το μέγεθος του ΒΒC και της Deutsche Welle μπροστά σε κοτζάμ ELLINIKA HOAXES.

Eπίσης σοκαριστικό ότι στο ΕLLINIKA HOAXES φαίνεται πως δεν ξέρουν τι σημαίνει το όνομά τους. Αφού όπως λένε δεν… επιβεβαιώνεται η είδηση ότι «Ο Πούτιν ανοίγει τις εκκλησίες για να προσεύχεται ο κόσμος!». Άρα αφού δεν επιβεβαιώνεται ίσως, λέμε ίσως να είναι και αλήθεια.

Δεν λένε στο ELLINIKA HOAXES πως «είναι απάτη ή φάρσα» η συγκεκριμένη είδηση για τις ανοιχτές εκκλησίες το Πάσχα στην Ρωσία αλλά πως δεν επιβεβαιώνεται.

Άρα πρόκειται για μη επιβεβαιωμένες ειδήσεις και όχι ψεύτικες ή απατηλές ή φάρσες. Άρα το ELLINIKA HOAXES θα μπορούσε να υποστηρίξει μη… επιβεβαιωμένα κάποιος ότι δεν ξέρουν τι σημαίνει hoax αφού δεν σημαίνει μη επιβεβαιωμένο αλλά απατηλό ή φάρσα.

Αν δεν επιβεβαίωνεται επειδή τα μέτρα λαμβάνονται ανά… ρωσική επαρχία ζητούμε συγγνώμη που δεν ήμασταν ακριβείς στον τίτλο μας. Θα μπορούσε ο τίτλος να είναι «Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τα μέτρα τυχόν αυστηροποίησης της καραντίνας στην Ρωσία να ισχύουν ανά επαρχία με τις εκκλησίες όμως, σύμφωνα με μεγάλα δημοσιογραφικά μέσα και πηγές του sportime, να μένουν ανοιχτές κατά την περίοδο του Πάσχα για την ατομική προσευχή των πολιτών».

Η ετυμηγορία του ELLINIKA HOAXES είναι πως το δημοσίευμα του sportime.gr είναι «ψευδές». Πράγμα που δεν ισχύει, απλά γιατί δεν κατάφεραν στο ΕLLINIA HOAXES να το επιβεβαιώσουν. Και όμως η επιβεβαίωση έρχεται από τα ρεπορτάζ των BBC και DW.

Eπίσης να σημειωθεί ότι το ρεπορτάζ του sportime.gr ήταν από άνθρωπο μας στην Ρωσία.

Δηλαδή άνθρωπο που μένει στην Ρωσία και που είχε πλήρη και επιβεβαιωμένη εικόνα της κατάστασης εκεί, δηλαδή στην Ρωσία, αφού μένει στην Ρωσία, δηλαδή είναι εκεί. Άρα μπορεί να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ. Αφού είναι εκεί. Στη Ρωσία.

The post Σοκ! Στο ELLINIKA HOAXES δεν ξέρουν τι σημαίνει hoax appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα