Σλότερ: «Χαρούμενος και ευγνώμων, που έμεινα στη ΑΕΚ»

Ο Μάρκους Σλότερ λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με την ΑΕΚ, που θα τον κρατήσει στους «κιτρινόμαυρους» και στην προσεχή σεζόν μίλησε για τα συναισθήματά του στο aekbc.gr.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε φυσικά ότι είναι χαρούμενος, που έμεινε στην ομάδα επισήμανε ότι είναι ευγνώμων και τόνισε ότι η ΑΕΚ κάτι άφησε στη μέση την περασμένη σεζόν και θα προσπαθήσει να… τελειώσει τη δουλειά φέτος.

Αρχικά

ο Σλότερ μίλησε για τα συναισθήματά του, αλλά και την αγάπη εκείνου και της οικογένειάς του για την Ελλάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων, που θα φορέσω για ακόμη μία χρονιά τη φανέλα της ΑΕΚ. Ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ λόγω της ομάδας, των οπαδών, της μπασκετικής κουλτούρας της Ελλάδας, αλλά και επειδή η οικογένειά μου λατρεύει την Αθήνα».

Για την φετινή σεζόν, αλλά και τους στόχους της ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Μάρκους Σλότερ είπε: «Η περίοδος, που περίπου τελείωσε, διότι έχουμε και το F8 του BCL, μας άφησε με μια γλυκόπικρη γεύση. Μπορεί να κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά πιστεύω ότι είχαμε πολλά να δώσουμε και ήμασταν μέσα σε όλους τους στόχους μας. Έχουμε αφήσει κάτι στη μέση και πιστεύω πως τη σεζόν, που έρχεται, θα τα καταφέρουμε».

Ο Αμερικανός σέντερ έκανε και την απαραίτητη υπόσχεση: «Θα ήθελα να πω ξανά πόσο ενθουσιασμένος και πόσο ευγνώμων είμαι που θα παίξω για αυτούς τους απίστευτους οπαδούς. Υπόσχομαι, ότι φέτος θα συνεχίσω πιο εντατικά τα μαθήματα Ελληνικών, ώστε να καταλαβαίνω καλύτερα».

Το άρθρο Σλότερ: «Χαρούμενος και ευγνώμων, που έμεινα στη ΑΕΚ» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα