Παναθηναϊκός θα πει γεννημένος πρωτοπόρος

«Τον αντρειωμένο μην τον κλαις, όσο κι αν αστοχήσει, μα αν αστοχήσει μια και δυο, πάλι αντρειωμένος θα ‘ναι», λέει στο ξεκίνημά του ένα ριζίτικο που ανέδειξε περισσότερο από κάθε άλλον ο ανεκτίμητος Νίκος Ξυλούρης.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ιδρύθηκε (με άλλο όνομα βέβαια) για να είναι πρωτοπόρος και να δείχνει τον δρόμο στους επόμενους.

Έχει αστοχήσει πάρα πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Εξαιτίας παραγόντων, μερίδας οπαδών, φορέων και αδίστακτων αντιπάλων. Μα, «πάλι αντρειωμένος

θα ‘ναι».

Αυτή τη φορά, όπως γνωρίζετε εδώ και μερικές ημέρες, δείχνει το πρωτοποριακό του πρόσωπο μέσω μιας καμπάνιας που σκοπό έχει την ενίσχυση συγκεκριμένων τμημάτων.

Απλοί αλλά πιστοί φίλαθλοι του συλλόγου, πολλοί εκ των οποίων τον έχουν υπηρετήσει ή τον υπηρετούν ακόμα από διάφορα πόστα και μετερίζια, βγαίνουν μπροστά και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα φανερώνουν τη δυναμική τους.

Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν και στο Facebook τα πρώτα ονόματα, δείγμα της επιτυχίας που αναμένεται να έχει το εγχείρημα.

Είναι πραγματικά αξιέπαινες αυτές οι προσπάθειες, γιατί προέρχονται από την αγνή αγάπη για έναν σύλλογο ή για κάποιο μη εμπορικό άθλημα.

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός έχει στηρίξει γενικώς τον Ερασιτέχνη το τελευταίο διάστημα και αυτό μόνο καλό μπορεί να θεωρηθεί.

Σύλλογος πιο Μεγάλος – Δείτε videoΤο άρθρο Παναθηναϊκός θα πει γεννημένος πρωτοπόρος εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα