Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ξανά μαζί! Αυτός είναι ο λόγος!

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους… Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου είναι και πάλι μαζί για έναν πολύ σημαντικό λόγο για τους ίδιους. Κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να τους κρατήσει για πολύ χωριστά.

Μπορεί η αγαπημένη παρουσιάστρια, (μέχρι πρότινος του Οpen) και ο γνωστός τραγουδιστής των Onirama να αποφάσισαν να χωρίσουν ως ζευγάρι, ωστόσο ποτέ δεν χώρισαν ως γονείς.

Από την πρώτη στιγμή, η μοναδική προτεραιότητά τους ήταν οι δυο γιοι τους, ο 13χρονος Φίλιππος – Ραφαήλ και ο 8χρονος Μιχαήλ – Άγγελος, για χάρη των οποίων διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να βρουν τις κατάλληλες ισορροπίες, ώστε οι δυο γιοι τους να νιώσουν ότι θα είναι για πάντα οικογένεια. Απόδειξη το γεγονός πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης τους ακολούθησε στις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Χαλκιδική και έδωσε το παρών στα γενέθλια του πρωτότοκου γιου τους.

Δες τις φωτογραφίες από το περιοδικό HELLO:

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανέβασε εντυπωσιακό video με καναντέρ που γέμιζε με νερό…ενώ ο κόσμος έκανε μπάνιο!

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο MEGA κι επίσημα

Κορονοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: Βόμβα για Pfizer και AstraZeneca – Η προστασία τους μειώνεται μετά από 90 μέρες!

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα