Ατρόμητος: Δεν «τσουλάει» με τον Άνχελ Λόπεθ και διατηρεί στην ατζέντα τον Γιαννίκη

Ατρόμητος: Δεν είμαστε υπερβολικοί. Μήτε έχουμε πρόθεση για… ίντριγκα! Ρεαλιστής είμαι, το ξέρετε. Γράφω όσα μαθαίνω.

Πάμε στο παρασύνθημα. Ατρόμητος. Εδώ και μία διετία στην απόλυτη αφάνεια. Αναστασίου, Παντελίδης, Κάναντι και ξανά μανά Παντελίδης. Μηδέν εις το πηλίκο.

Φέτος, το «αφεντικό» προχώρησε σε υπέρβαση: Κουλούρης,

Χατζηισαϊας, Σπιριντόνοβιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Καρτάλης και Σια! «Έχτισε» πολύ στο μπάτζετ.

Πάντως, στο γήπεδο –έστω και σε φιλικό επίπεδο- δε γίνεται η ανάλογη απόσβεση. Έχουμε και λέμε: 8 φιλικά, μόλις 2 ισοπαλίες και 6 ήττες! 22 γκολ παθητικό, ήτοι 3 ανά ματς.

Έχε χάρη που η σέντρα της Super League πήρε αναβολή μέχρι νεοτέρας, ειδάλλως… Στην ομάδα απουσιάζει το winning spirit, η εικόνα των αγώνων της προετοιμασίας έχουν θορυβήσει τον πρόεδρο Γιώργο Σπανό και δίχως δεύτερη κουβέντα ο Ανχελ Λόπεθ οφείλει να αλλάξει το τσιπάκι.

Και μάλιστα ΑΜΕΣΑ, όπως μου μετέφερε αξιόπιστη πηγή από το Περιστέρι.

Το μεγαλύτερο θέμα για τον Ισπανό είναι το προπονητικό του ego. Ακόμη και τώρα βγάζει μία αίσθηση έπαρσης δίχως να αντιλαμβάνεται στο 100% την επίγνωση της κατάστασης.

Μάλιστα, η ίδια μαρτυρία μας μετέφερε πως ο φάκελος του διακαή πόθου του καλοκαιριού, Αργύρη Γιαννίκη, έχει ανοίξει διακριτικά στον Ατρόμητο.

Ο 41χρονος που ακόμη την «ψάχνει» για τον επόμενο πάγκο (σ.σ.: δέχθηκε πρόταση από ομάδα Γ’ Εθνικής στην Γερμανία) όσο παραμένει διαθέσιμος δε βγαίνει από την ατζέντα του Γιάννη Αγγελόπουλου.

Κρατήστε το…

Διαβάστε επίσης:

Ατρόμητος: Τέλος ο Θεοδωράκης, δανεικός ο Τριμμάτης

Ατρόμητος: Δεν προβληματίζει μόνο ο Πίριτς

Φωτιά στα Βίλια: Πύρινη κόλαση για 4η μέρα – Εκκενώνονται οι οικισμοί Καραούλι, Παλαιοχώρι, Πανόραμα και Αγία Σωτηρία

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα