Σιμάο: Ετοιμος για την ρεβάνς της ΑΕΚ με Κραϊόβα

Ο Νταβίντ Σιμάο είναι έτοιμος να παίξει και στην ρεβάνς της Πέμπτης με την Κραϊόβα στο ΟΑΚΑ.

Στο ματς στο οποίο η ΑΕΚ θέλει να… σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον προπονητή της Ενωσης, καθώς ο Πορτογάλος χαφ

που είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ξεπέρασε το πρόβλημά του και προπονήθηκε. Έτσι, τέθηκε στην διάθεση του Μιγκέλ Καρντόσο για την ρεβάνς του 0-2 στο άδειο- λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ με τους Ρουμάνους. Και αναμένεται να είναι ξανά στο αρχικό σχήμα απέναντι στην Κραϊόβα, στο ματς που η ΑΕΚ θέλει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με παρτενέρ είτε τον Αντρέ Σιμόες, είτε τον Κώστα Γαλανόπουλο, είτε τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Μετά τον Σιμάο, ο Χουλτ

Παράλληλα, ο Νίκλας Χουλτ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ωστόσο, ο Σουηδός μπακ είναι πολύ καλύτερα και αύριο ενδέχεται να μπει κανονικά στην προπόνηση της ομάδας. Αρα θα παίξει και αυτός την Πέμπτη απέναντι στην Κραϊόβα.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, που στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης, ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, έκανε θεραπεία, ενώ, ατομικό ακολούθησε και ο Τσιγκρίνσκι. Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας θα διεξαχθεί στις 09:30 στα Σπάτα. Τέλος, ο Καρντόσο δεν αποκλείεται τελικά να αλλάξει την αρχική απόφαση του να γίνει η προπόνηση της Τρίτης στο ΟΑΚΑ. Με τα τωρινά δεδομένα θα γίνουν όλες οι προπονήσεις στα Σπάτα.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Σιμάο: Ετοιμος για την ρεβάνς της ΑΕΚ με Κραϊόβα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα