Σεμέδο για τα λάθη που στοίχισαν και τη συνέχεια

Ο Ολυμπιακός γνώρισε μια κακή ήττα – έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι – από τον Ερυθρό Αστέρα, χθες (1/10) στο Βελιγράδι με 3-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. O Ρούμπεν Σεμέδο που φέρει ευθύνη για τα δύο τελευταία τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του έκανε δηλώσεις μετά το ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μαρτίνς καταλαβαίνει την «ψύχωση» για το πρωτάθλημα!

Ο Πορτογάλος

στόπερ, παραδέχθηκε τα λάθη στα οποία υπέπεσε η ομάδα του, ενώ στάθηκε στο γεγονός οτι η ομάδα του δεν άλλαξε το αγνωνιστικό της πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρούμπεν Σεμέδο

«Αυτή τη στιγμή δεν έχει αξία να μιλάμε για το δικό μου γκολ. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Δεν αλλάξαμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο. Μας επηρέασε η αποβολή. Θα μπορούσαμε να το είχαμε διαχειριστεί καλύτερα.

Μας έλειψε η εμπειρία. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να το γυρίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε καλύτεροι», κατέληξε ο Σεμέδο.

* Το κείμενο δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση του Sportime στο φύλλο της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram 

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Σεμέδο για τα λάθη που στοίχισαν και τη συνέχεια appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα