Κίνηση – Αθήνα: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους κεντρικούς δρόμους

Κίνηση: Με δυσκολία και μεγάλες καθυστερήσεις πραγματοποιείται το πρωί της Τετάρτης (2/10) οι  κίνηση σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της Αθήνα. Αιτία η απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ. Έτσι οι οδηγοί που θα αποφασίσουν να βρεθούν στο κέντρο

της πόλης πρέπει  να… επιστρατεύσουν τεράστια υπομονή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τετάρτη 2 Οκτωβρίου Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ουσιαστικά οι περισσότερες κεντρικές οδικές «αρτηρίες» βρίσκονται στο «κόκκινο» με το μεγαλύτερο πρόβλημα στις 9 το πρωί να εντοπίζεται σε Κηφισό, Κηφισίας και Ποσειδώνος.

Αυξημένη κίνηση αυτή την ώρα σε λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην άνοδο της Συγγρού στην Αλεξάνδρας στην Μεσογείων και στην Κατεχάκη.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αθηνών-Λαμίας.

Έτσι θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Να αναφέρουμε οτι ακινητοποιημένα για όλο το 24ωρο θα παραμείνουν Μετρό, Τράμ, ηλεκτρικός , τρένα και ο προαστιακός. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν μόνο από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, κάνοντας στάση εργασίας στην έναρξη της βάρδιας και τρεις ώρες πριν από τη λήξη της.

Μποτιλιάρισμα: Η κίνηση στους δρόμους μέσω της Google ώρα 09:10

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Κίνηση – Αθήνα: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους κεντρικούς δρόμους appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα