Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος Ανδρέας – Τηλέμαχος – Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη

16:16 4/1/2024 - Πηγή: Sportime

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σασμός συνεχίζει να σαρώνει την τηλεθέαση και στον τρίτο κύκλο του με τη σειρά του Alpha να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στη βεντέτα με τον Ανδρέα και τον Τηλέμαχο να βρίσκονται άσχημα μπλεγμένοι σε αυτές προς ανακούφιση κάποιων ηρώων.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τηλέμαχος και Ανδρέας στη φυλακή

Η Βασιλική έχει όλη της την προσοχή στραμμένη στον Μαθιό και τα όσα αυτός περνάει μετά την ψεύτικη ομολογία του για το φόνο του Λάζαρου. Η επιστροφή τους στο σπίτι

μετά την απελευθέρωσή του θα τους δώσει μία ανακούφιση. Ωστόσο η απειλές δεν έχουν φύγει από πάνω τους με τον Ανδρέα Βρουλάκη ελεύθερο.

Η Βασιλική είναι αποφασισμένη να πάρει στα χέρια της τη βεντέτα και να τελειώσει μια και καλή τον Ανδρέα και τον Τηλέμαχο. Όμως οι πόνοι στην κοιλιά της και το αίμα που βλέπει αλλάζουν τις προτεραιότητές της. Το μωρό ευτυχώς είναι καλά αλλά πρέπει να προσέξει πολύ για να μη το χάσει και να μείνει ακίνητη στο κρεβάτι για ένα διάστημα.

Στο μεταξύ ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης γνωρίζει πολύ καλά τη βεντέτα της Άνω Ποριάς. Ο εισαγγελέας δίνει εντολή στον Αντώνη να συλληφθούν Ανδρέας και Τηλέμαχος και αυτός τον ακούει αναγκαστικά. Οι δυο τους περνάνε από πολύωρη ανάκριση χωρίς να βγαίνει κάποια άκρη.

Την ίδια ώρα η Μαρίνα πείθει την Αργυρώ να επιστρέψει στην Κρήτη με τον μικρό Πετρή και να αντιμετωπίσει άμεσα τα προβλήματά της με τον Αστέρη.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αστέρης και Αργυρώ τελειώνουν τον Αντρέα

Famagusta: Η υπόθεση, οι πρωταγωνιστές και όσα θα δούμε στο 1ο επεισόδιο

Survivor 2024: Αυτοί είναι όλοι οι παίχτες, μαχητές και διάσημοι

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα