Μίτσελ: Η Χιρόνα πετάει και ιστορική ομάδα του χτύπησε την πόρτα αλλά "έφαγε" άκυρο

14:54 4/1/2024 - Πηγή: Contra

Πράγματα και θαύματα κάνει στον πάγκο της Χιρόνα τη φετινή σεζόν ο Μίτσελ με αποτέλεσμα ήδη να δέχεται κρούσεις από κορυφαία κλαμπ προκειμένου να αποχωρήσει πρόωρα από την ισπανική ομάδα.

Πρόσφατο δημοσίευμα της MundoDeportivo ήθελε την Νιούκαστλ να πολιορκεί τον 48χρονο Ισπανό κόουτς, καθώς το μέλλον του Έντι Χάουι στον πάγκο της ομάδας μόνο βέβαιο δεν είναι μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στην Premier League.

Το ισπανικό επιμένει για τους μνηστήρες

για τον Μίτσελ καθώς σε νέο δημοσίευμά του αναφέρει πως δέχθηκε επίσημη κρούση από την Λυών η οποία διανύει μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας όντας ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η απάντηση του ήταν άμεσα αρνητική και ο λόγος είναι προφανής. Η Χιρόνα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της σεζόν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και κυνηγά μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε πως ο Μίτσελ βρίσκεται στη Χιρόνα από τον Ιούλιο του 2021 ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.. Στο παρελθόν έχει περάσει και από τις Ουέσκα και Ράγιο Βαγιεκάνο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ εισηγήθηκε την παραμονή του "αφεντικού" που άλλαξε τα δεδομένα

Αλ Νασρ: Οι Σαουδάραβες "φτιάχνουν" τον CR7 με πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ

Ανατροπή σκηνικού με Εμπαπέ: Έκανε δήλωση βόμβα για το μέλλον του

Keywords
Τυχαία Θέματα