Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μανόλης τρελαίνεται – Τον κυνηγά ο Νικηφόρος από τον τάφο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Βυθισμένη στη θλίψη θα βρεθεί για ακόμη μία φορά η Άνω Ποριά καθώς ο Σασμός δε θα γίνει ποτέ μετά τη δολοφονία του Νικηφόρου από τον Λάζαρο.

Η σειρά του Alpha συγκλονίζει στη συνέχεια καθώς ο Νικηφόρος πέφτει νεκρός και οι Σταματάκηδες εξαγριώνονται ψάχνοντας εκδίκηση για το νεαρό κοπέλι.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μανόλης χάνει τα λογικά του μετά το φονικό

Η δολοφονία του Νικηφόρου

ανατρέπει τα πάντα. Κάθε ελπίδα για Σασμό αποτελεί παρελθόν. Η Βασιλική μεταμορφώνεται από μια γλυκιά γυναίκα σε κάποια άλλη, διψασμένη για εκδίκηση και αίμα μετά το φόνο του μονάκριβου γιου της.

Το μίσος της Καλλιόπης προς τους Βρουλάκηδες εκρήγνυται και η «καπετάνισσα» αναλαμβάνει δράση μόνη της. Η Βασιλική στο μεταξύ δε συγκρατείται. Θέλει απεγνωσμένα νεκρό τον Λάζαρο και πιέζει τον Μαθιό να τον σκοτώσει. Κανείς δε φαίνεται να μπορεί να τη λογικεύσει.

Ο Αστέρης με την Αργυρώ τρομάζουν από αυτό που συμβαίνει γύρω τους και ψάχνουν πως να φύγουν στο εξωτερικό. Στο μεταξύ η Μαρίνα ξεκόβει κάθε επαφή με τους συγγενείς της μη μπορώντας να χωνέψει το κακό που προκάλεσαν.

Ο Μανόλης από την άλλη, μετά το σκηνικό που είδε με τη δολοφονία του Στεφανή που κόντεψε να τον τρελάνει τώρα χάνει εντελώς τα λογικά του. Ο θάνατος του κολλητού του τον αλλάζει μια και καλή. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έγινε και ότι ο Νικηφόρος χάθηκε. Ο Μανόλης βλέπει συνεχώς στον ύπνο του τον Νικηφόρο και συνομιλεί μαζί του…

Δείτε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ερωτική συμμαχία που ανατρέπει τα πάντα από αυτούς

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Αμαλία – Ρένος γίνονται ζευγάρι- Η Βικτώρια εξαπατά την Μιράντα με την ψεύτικη κόρη της

Τηλεθέαση: Θλίψη για Φάρμα και I’ m celebrity get me out of here – Σάρωσαν Σασμός – Μάγισσα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα