Πολλά Εκατομμύρια! Συγκλονιστικός Έσε σε βραδιά δειγματισμού των ταλέντων του Ολυμπιακού

Πολλά Εκατομμύρια! Σε ένα βράδυ που ήταν συγκλονιστικός ο Έσε σε αγώνα… δειγματισμού ΟΛΩΝ των ταλέντων του Ολυμπιακού.

Για περάστε, για περάστε, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε το κείμενο, σε μία βραδιά που ΟΛΟΣ ο Ολυμπιακός με μία ονειρική εμφάνιση έκανε μία συγκλονιστική νίκη.

Να ξεκαθαρίσουμε πως όλοι, όσοι έπαιξαν για

τους ερυθρόλευκους στο 2-1 επί της Γουέστ Χαμ στο γήπεδο Καραϊσκάκης ήταν συγκλονιστικοί.

Όμως ξεχώρισαν τα… πιτσιρίκια του Ολυμπιακού.

Τι Έσε αλήθεια, τι Ορτέγκα, τι Πορόσο;

Πολλά Εκατομμύρια! Συγκλονιστικός Έσε σε βραδιά δειγματισμού των ταλέντων του Ολυμπιακού

Το έχουμε ξαναγράψει πως ο Σαντιάγκο Έσε είναι παικταράς που τρέχει για… τρεις και έχει γίνει απαραίτητος στον Ολυμπιακό του Μαρτίνεθ. Εεε, σήμερα 0 21χρονος ήταν το κάτι άλλο. Έβγαλε τη μάσκα, από τον τρομακτικό τραυματισμό του στο παιχνιδι με τη Φράιμπουργκ, έδεσε το πόδι που είχε ενοχλήσεις και έκανε εμφάνιση για… Champions Leauge ή Premiere League τουλάχιστον.

Φανσίσκο Ορτέγκα; Τι αριστερό μπακ αλήθεια. Λες και ξεμπούκωσε στη διακοπή και επέστρεψε άλλος παίκτης. Τρομερός ο 24χρονος Αργεντίνος και αμυντικά και επιθετικά.

Και τώρα πάμε στην εμφάνιση έκπληξη της βραδιάς. Καλά τι ΠΟΡΟΣΟ ήταν αυτός; Η… τέταρτη επιλογή του Ολυμπιακού στα σεντέρ μπακ έκανε εμφάνιση για να παίρνει την φανέλα του βασικού σπίτι του. Δεν πέρναγε τίποτα. Αλήθεια πώς θα βγει αυτός ο πιτσιρικάς, ο Τζάκσον Πορόσο, από την ενδεκάδα πάλι;

Θα… τρίβει τα χέρια του ο Αντόνιο Κορδόν. Γιατί θα τα τρίβει; Γιατί βλέπει πως οι πιτσιρικάδες που έφερε στον Ολυμπιακό αρχίζουν να λάμπουν και στην Ευρώπη. Και αν λάμψεις στην Ευρώπη και είσαι σε αυτή την ηλικία τότε έρχονται και τα λεφτά. Και θα είναι πολλά.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός απ’τα παλιά! Υπέταξε την κάτοχο του Conference Γουέστ Χαμ και «βλέπει» πρόκριση

Ετοιμάζονται για το μπαμ στον Ολυμπιακό με τη Γουέστ Χαμ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα