Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης λέει στη Σάντρα πως ξέρει το παρελθόν της

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Σασμός spoiler».

Τα όσα θα δείτε στη συνέχεια του Σασμού αναμένεται να σας συναρπάσουν και να διατηρήσουν το σίριαλ στις πρώτες θέσεις στην τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης λέει στη Σάντρα πως ξέρει το παρελθόν της

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη,

ο Αντώνης θα είναι αυτός που θα φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τη Σάντρα, αποκαλύπτοντας της κάτι που θα την τρομάξει.

Πιο συγκεκριμένα, ο αστυνομικός θα ανακαλύψει πως ο άνθρωπος που έκλεψε το περιδέραιο της γυναίκας του της Μαρίνας, είναι η νεαρή κοπέλα.

Αρχικά θα σοκαριστεί και άμεσα θα αποφασίσει να δράσει ενώ πολύ σύντομα θα μάθει και ποιο είναι το κίνητρο πίσω από αυτή της την πράξη.

Η Σάντρα είναι εθισμένη στον τζόγο και έκλεψε προκειμένου να ξελασπώσει οικονομικά. Ο Αντώνης όμως γίνεται έξαλλος μαζί της και προσπαθεί να την πείσει να πάει σε ένα κέντρο απεξάρτησης.

Στο τέλος η προσπάθεια του θα αποφέρει καρπούς. Την ίδια ώρα και ο πατέρας της στηρίζει αυτή την απόφαση όμως εκείνη δεν θέλει να αφήσει το νησί χωρίς να δει μια τελευταία φορά τον Αστέρη.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η Βασιλική στο κατώφλι του εισαγγελέα- Ποιος θα σταματήσει τον Μαθιό πριν παραδοθεί;

Σασμός: Αυτό θα είναι το τέλος των ζευγαριών

Σασμός: Αυτό σκότωσε την Εύα, ουσία που σοκάρει

Σασμός: Ο Παύλος ανακαλύπτει ποιος έδωσε τα λεφτά

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός, Αντώνης, Σάντρα,sasmos, antonis, santra