Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα ανακοινώνει τον γάμο της με τον Θοδωρή και ανατρέπονται όλα!

Συγκλονιστικά αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια, της σειράς «Σασμός», που συνεχίζει να σαρώνει στη τηλεθέαση και να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha, συνεχίζεται, με μια μεγάλη αποκάλυψη που θα γίνει τις επόμενες ημέρες να ανατρέπει τα πάντα.

Το Sportime, για ακόμη μια φορά σας κρατάει ενήμερους για όλες τις εξελίξεις και αφού πρώτα σας είπαμε πως η Βασιλική θα μάθει τα πάντα για τον Αστέρη, τώρα σας αποκαλύπτουμε μια εξέλιξη-σοκ που αφορά την Θοδώρα.

Πιο συγκεκριμένα, θα την δούμε

να ανακοινώνει τον γάμο της με τον Θοδωρή, κάτι που θα φέρει αναστάτωση, με τα σχέδια τους να ανατρέπονται και να μην πηγαίνουν τόσο καλά.

Η υγεία του Αστέρη είναι ήδη καλύτερα και για αυτό ευχαριστεί την Βασιλική για όλα όσα του προσέφερε, τη στιγμή που η Αργυρώ σκοπεύει να κάνει τα πάντα για το καλό της σχέσης τους.

Μια αναπάντεχη εξέλιξη όμως, θα έρθει για το ζευγάρι, καθώς η κρυφή τους σχέση θα αποκαλυφθεί σε ένα άτομο που δεν πρέπει να την μάθει.

Παράλληλα, ο Άγγελος βρίσκεται αντιμέτωπος με το παρελθόν της μητέρας του, με την Καλλιόπη να βιώνει δύσκολες στιγμές μετά τα όσα της έκανε.

Ο Αντώνης βρίσκεται στριμωγμένος και περνάει στιγμές απελπισίας, μόλις αντιλαμβάνεται πως οι αρχαιοκάπηλοι την γλίτωσαν για ακόμη μια φορά.

Τέλος, ο Μανόλης εξακολουθεί να σκέφτεται την δολοφονία του Στεφανή, κάτι που μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις.

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά «Σασμός» (2/11, 21:00)

Η σχέση του Νικηφόρου με τον Μανόλη βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο όταν ένας όρκος λύνει τον τσακωμό.

Ο Μαθιός ζητάει από την Βασιλική μία χάρη που την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης ανησυχεί την Αργυρώ τόσο που την πάει στον γιατρό.

Εκεί την περιμένει μία απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη που θα οδηγήσει σε μία αποκάλυψη που αφορά στο παρελθόν.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα