Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Καλλιόπη θα σκοτώσει την Βασιλική

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, με την Καλλιόπη να δολοφονεί την Βασιλική, μόλις εκείνη καταλάβει ποιος είναι ο δολοφόνος του άντρα της!

Νωρίτερα διαβάσατε στο Sportime για τις 3 νέες άγριες δολοφονίες, οι οποίες ανατρέπουν όσα ξέραμε στην πετυχημένη σειρά του Alpha.

Ο φόνος λοιπόν της Βασιλικής δεν αναμένεται σύντομα, ενώ δεν θα δούμε και αμέσως ποιος κρύβεται πίσω από αυτόν.

Μόλις η Βασιλική καταλάβει πως ο Μαθιός σκότωσε τον

Στεφανή και το μάθει η Καλλιόπη, θα σκεφτεί πως πρέπει να δράσει άμεσα. Έτσι θα στήσει καρτέρι στην Βασιλική στο νεκροταφείο, και θα την μαχαιρώσει, οργισμένη από εκδίκηση.

Φυσικά και δεν θα αντέξει το γεγονός ότι ο γιος της βρίσκεται στη φυλακή εξαιτίας του έρωτά του για μία παντρεμένη γυναίκα.

Πώς όμως θα αντιδράσει ο Μαθιός; Όπως φαίνεται, θα τον δούμε όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Αγριεμένος θα προσπαθήσει να ζητήσει εκδίκηση.

Το σίγουρο είναι πως η εξέλιξη αυτή θα φέρει τεράστιες αλλαγές στις ζωές των ηρώων, με το ενδιαφέρον να γίνεται όλο και περισσότερο.

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά – Ο διοικητής κρύβει μυστικά – Εκτός φυλακής ο Χρήστος

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Σφοδρή σύγκρουση Ακύλα με Μελέτη – Μια δολοφονία ανατρέπει τα πάντα – Δούκας και Μυρσίνη στο Παρίσι!

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ισμήνη καταρρέει στο μήνυμα των απαγωγέων

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική και τον διώχνει από το σπίτι

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα