Σαν σήμερα ο Λιονέλ Μέσι έγραψε άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της La Liga (vid)

Σαν σήμερα, 30 Μαρτίου του 2013 ο Λιονέλ Μέσι χτυπάει κόντρα και στην Θέλτα πετυχαίνοντας ακόμη ένα σπουδαίο ρεκόρ στην ιστορία της La Liga.

Σαν σήμερα: Ο Λιονέλ Μέσι δοξάζεται σαν Θεός στην Βαρκελώνη και όχι άδικα. Ο κορυφαίος Αργεντινός σταρ έφτασε φέτος τις 767 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάρτσα σε όλες τις διοργανώσεις, όσες και ο νυν τεχνικός της Αλ-Σαντ, Τσάβι Ερνάντεθ. Σαν σήμερα όμως, 30 Μαρτίου του 2013 πέτυχε

ακόμη ένα ρεκόρ στην ιστορία της La Liga.

Ο Αργεντινός άσος σκοράρει (Θέλτα Βίγκο- Μπαρτσελόνα 2-2 ) σε 19 συνεχόμενους αγώνες της La Liga και γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που σημειώνει γκολ σε συνεχόμενους αγώνες εναντίον όλων των ομάδων της λίγκας.

Στο τέλος εκείνης της σεζόν ο Μέσι πανηγύρισε την κατάκτηση της La Liga με τους Καταλανούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μέσι: Έγραψε ιστορία – Ο πρώτος παίκτης σε συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα!

 Η Μπαρτσελόνα πέτυχε μια μεγάλη νίκη με 1-6 στην έδρα της Σοσιεδάδ που για χρόνια δυσκολευόταν. Στο παιχνίδι αυτό όμως υπήρξε μια είδηση, ίσως μεγαλύτερη και από την έκταση του σκορ. Ο Λιονέλ Μέσι, έγινε ο πρώτος παίκτης σε συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα που σημείωσε δύο από τα έξι γκολ της ευρείας νίκης (1-6) των Καταλανών στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ και οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ της Laliga με 23 γκολ φέτος.

Έφτασε, επίσης, τα 700 με την ομάδα της Βαρκελώνης: 663 γκολ σε όλους τους επίσημους αγώνες και άλλα 37 γκολ σε φιλικούς αγώνες.

Συγκεκριμένα ο Μέσι σε επίσημα παιχνίδια έχει πετύχει: 467 γκολ στη LaLiga, 54 στο Κύπελλο, 120 στο Champions League, 14 στο ισπανικό Super Cup, 3 στο ευρωπαϊκό Super Cup και 5 στο Παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

Ξεπέρασε, επίσης, τον Τσάβι έχοντας πια 768 παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα σε έξι διαφορετικές διοργανώσεις. Συνολικά μετράει 511 στο πρωτάθλημα, ενώ στο Champions League έχει 149.

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα