Σαν σήμερα η «άλωση» της Βεστφαλίας από τον ΠΑΟΚ (pics&vid)

Ο ΠΑΟΚ σήμερα βρίσκεται στην κορυφή της Super League, προελαύνει στην κούρσα για τον τίτλο ενώ έχει μπροστά του σπουδαία ευκαιρία απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τους «32» του Europa League.

Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια στις 10/12/2015 ο αποκλεισμένος από τη συνέχεια της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης

ΠΑΟΚ κέρδισε τη Ντόρτμουντ με 0-1 μέσα στο «Signal Iduna Park» και έγραψε ιστορία.

Με 5.000 φίλους της ομάδας να στήνουν… πάρτι στις εξέδρες του γηπέδου οι παίκτες του Ιγκορ Τούντορ νίκησαν το σπουδαίο σύνολο του Τόμας Τούχελ με «χρυσό» σκόρερ τον Ρόμπερτ Μακ μετά από πάσα του Γιάννη Μυστακίδη.

Αυτό ήταν το πρώτο διπλό του ΠΑΟΚ επί γερμανικού εδάφους με την Ντόρτμουντ να έχει στη σύνθεσή της παίκτες όπως ο Ρόις, ο Καγκάβα, ο Χούμελς και ο Ομπαμεγιάνγκ…

Οι συνθέσεις:

Ντόρτμουντ (Τούχελ): Βάιντενφελερ, Παρκ, Σούμποτιτς, Γκίντερ, Χούμελς, Στένζελ, Μπέντερ (Βάιγκλ 46΄), Γιανουζάι, Ρόις (Μχιταριάν 46΄), Καγκάβα (Ομπαμεγιάνγκ 66΄), Ράμος.

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης (Ροντρίγκες 77΄), Τζιόλης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Μακ (Λέοβατς 66΄), Μπερμπάτοφ (Σάμπο 71΄).

The post Σαν σήμερα η «άλωση» της Βεστφαλίας από τον ΠΑΟΚ (pics&vid) appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα